Първите бръчки са нещо, с което много жени на четирийсет

...
Първите бръчки са нещо, с което много жени на четирийсет
Коментари Харесай

Опитайте тази турска рецепта, която перфектно намалява дори и най-дълбоките бръчки

Първите бръчки са нещо, с което доста дами на четирийсет години би трябвало да се оправят. Тези бръчки са по-малко забележими при някои дами, а в някои са по-изразени. Но всяка жена желае да се отърве от тях, това нещо е несъмнено. Включването на лицето, шията, гърбовете на ръцете и върховете на предмишниците бръчките се случват основно в частите на тялото, които получават най-вече излагане на слънце.

И това е забавно: 7 привички, които ви се костват безобидни, а в действителност ви състаряват


Бръчките попадат в две категории: фини, повърхностни линии и по-дълбоки бразди, Ако бръчките ви тормозят или в случай че желаете да ги предотвратите преди всичко, имате варианти. Що се отнася до фиксирането на дълбоките бръчки, които към този момент имате, няма да откриете чудотворния си крем в магазин.

Тези кремове могат краткотрайно да заличат кожата и да изгладят най-фините бръчки, само че не и дълбоките бръчки. Първата линия на отбрана против бръчките е предварителната защита, като оставате отвън слънцето. Можете да извършите няколко промени в метода на живот или да опитате естествени медикаменти, с цел да се отървете от дълбоките бръчки на кожата. Лечението може да отнеме малко старания, само че ще спестите пари и ще избегнете отнемащи време и евентуално мъчителни визити на кожния лекар.

Маската против бръчки е доста елементарна: Купувате си чисто, натурално араганово масло незамърсен и се мажете с него заран и вечер, откакто си измиете лицето. Първите резултати ще са забележими след 15 дни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР