Първите 250 клиенти, закупили Huawei Watch 4 Pro или Watch

...
Първите 250 клиенти, закупили Huawei Watch 4 Pro или Watch
Коментари Харесай

Huawei Watch 4 Pro и Watch 4 в комплект с безжични слушалки от А1

Първите 250 клиенти, закупили Huawei Watch 4 Pro или Watch 4, ще го получат в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds 5i
Специална изненада за феновете на смарт часовниците приготвиха Huawei и A1. Първите 250 клиенти, които закупят някой от разновидностите на до 2 юли, ще го получат в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds 5i в наследник цвят.

Huawei Watch 4 Pro има 1,5-инчов LTPO AMOLED екран и 48 мм корпус. Моделът се предлага в две версии – с тъмнокафява кожена каишка и с верижка от специфична титаниева сплав - TC4, която е 3 пъти по-здрава в съпоставяне със общоприетите титаниеви сплави. Теглото и дебелината са понижени с към 10% по отношение на предходното потомство на марката.
-->
По-малкият модел Huawei Watch 4 има 46 мм железен корпус и черна каишка. Всички модели от серията Watch 4 Pro и Watch 4 са водоустойчиви и могат да устоят потапяне на до 30 метра дълбочина, оферират Always on Display и нови циферблати с планетите от Слънчевата система.



Часовниците могат да проследят над 100 типа тренировки и поддържат премерване на редица здравни индикатори като пулс, засищане на О2 в кръвта, равнищата на стрес, температура на кожата, ЕКГ и показател на артериалната неотстъпчивост, който демонстрира степента на втърдяване на артериите. Нова добавка е едноминутен здравен обзор, който комбинира данни за седем разнообразни здравни индикатора.

Часовниците от серията Watch 4 Pro разполагат с eSIM и опция за 4G връзка, такa че може да се употребяват за връзка и без смарт телефон. Батерията на Watch 4 стига за 3 дни при типична приложимост, а при Watch 4 Pro се усилва до 4,5 дни. В режим на икономисване на сила времето се удължава до 14 дни за Watch 4 и до 21 дни за Watch 4 Pro.



Цената на Huawei Watch 4 стартира от 17,99 лв. на месец или 369,99 лв. в брой с проект Unlimited Ultra, Huawei Watch 4 Pro Dark Brown е разполагаем за 27,99 лв. на месец или 579,99 лв. в брой, а цената за Huawei Watch 4 Pro Titanium е 35,99 лв. на месец или 729,99 лв. в брой със същия проект. Първите 250 индивида, които закупят някой от моделите до 2 юли, ще го получат в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds 5i в наследник цвят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР