Първи обвинен за взривения банкомат в Сепарева баня. Районната прокуратура

...
Първи обвинен за взривения банкомат в Сепарева баня. Районната прокуратура
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение за обира в Сапарева баня

Първи упрекнат за взривения банкомат в Сепарева баня. Районната прокуратура в Дупница притегли като обвинен арестувания през вчерашния ден 34-годишен Г. Динев, който, съгласно обвиняването, е помагал на групата да взриви банкомата и открадне 9000 лв., а след това и да се измъкне от мястото на престъплението.

Динев, твърди обвиняването, е карал лек автомобил, който е осигурявал безпрепятственото напредване на джипа, в който са били тримата причинители на обира. Министерство на вътрешните работи продължава да търси тримата мъже. Всеки, който има информация за тях, е свикан да се обади на тел. 112.

На 9 ноември, към 3,20 часа, в Сапарева баня, от офис на банка на ул. "Княз Борис I ", в съучастничество с Т. Богданов, К. Микев и Кр. Йорданов, в качеството му на помощник, Динев съзнателно улеснил незаконно лишаване на непозната движима движимост. Той управлявал лек автомобил и е осигурявал безпрепятственото напредване на различен лек автомобил, с който било осъществено незаконното действие. Чрез взривяване на вратата на АТМ - устройство бил лишен сейф, съдържащ касета с парични средства в размер на 9 000 лв..

Обвиняемият Динев е арестуван с разпореждане на прокурор в районната прокуратура - Дупница за период до 72 часа. За закононарушението, в осъществяването на което е упрекнат, законът планува наказване "лишаване от независимост " от една до 10 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР