Първи коментар на Лена Бориславова за спимките с парапета и

...
Първи коментар на Лена Бориславова за спимките с парапета и
Коментари Харесай

Първи коментар на Лена за парапета и отношенията с Кирил Петков

Първи коментар на Лена Бориславова за спимките с парапета и Кирил Петков. Бившият шеф на кабинета на премиера Петков сподели, че няма от какво да се тормози и разгласи, че след изборите ще реши дали да остане в Народното събрание или още веднъж да влезе в изпълнителната власт.

Когато влизаш в политиката, знаеш, че ще платиш цена. Моето очакване беше, че офанзивите ще бъдат главно по линия на политиките, които вършим, на нещата, които се опитваме да реализираме. Но в последна сметка се оказа, че другите сили работят по друг метод.
-->
Това сподели пред bTV Лена Бориславова, която е претендент за народен представител на коалиция „ Продължаваме промяната-Демократична България “. Тя е втора в листата за 24 МИР София.

„ Не бих поискала на никой да мине през толкоз интензивна офанзива. Но аз не се отдръпнах. Каузата е доста по-голяма “, съобщи тя по отношение на нападките против нея.

Бориславова разяснява и краткотрайното си отдръпване от общественото пространство: „ Това, което се случва, е че човек губи персоналното си пространство. Независимо дали си на екран или не, когато си част от един тим, можеш да си потребен по разнообразни способи “. В този интервал тя пособия за увеличение на експертния капацитет на Политическа партия.

„ Станахме очевидци на една политическа отпадналост на нашите съперници, защото те не удряха с причини за политики. Това беше тяхно държание, което се прояви освен по отношение на мен. Оставката на Никола Минчев също беше подобен образец за политическа отпадналост “, добави тя.

Бориславова разяснява и песента на сценаристите на Слави Трифонов, която я осмива: „ На никого не поисквам да му се случи нещо сходно. Но това няма да ни спре и да ни откаже, тъй като ние имаме доста по-голяма задача “.

На въпроса дали желае да каже нещо на сценаристите, тя отговори: „ Не. Нямам някакви особени усеща към тях. Има си умишлен ред в съда. Аз персонално разбирам за какво те го направиха, не бяха удовлетворени от това, че са изпадаща политическа мощ, за това, че не се получиха някои от нещата, които желаеха да присвоят в ръководството “.

По думите ѝ, това не е първото дело, което се води с сходни обвинявания против телевизия „ 7/8 “, „ няма и да е първото извоювано “.

Тя посочи, че е мъчно за дамите в политиката и по този начин е по целия свят. „ Не бих го отдала само и единствено на пола това, което ми се случи на мен “, разяснява тя.

„ Това държание е колкото и неприятно, и единственото останало на тези сили “, добави тя.

Относно фрагментите на стълбището, за които се твърди, че тя е дружно с Кирил Петков, Бориславова сподели: „ На тези фрагменти аз нямам от какво да се тормозя. Един неправилен ъгъл, както на фотосите с държането на ръце, който би трябвало да бъде оспорен “.

По думите ѝ, Политическа партия евентуално са можели да реагират и да оборят спекулациите, само че са развили тези рефлекси по-късно.

Категорично удостоверявам, че връзките ни с Кирил Петков са служебни и на другарски в границите на „ Продължаваме промяната “, увери Лена Бориславова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР