Първенецът на Сърбия Цървена звезда влезе в групите на Шампионската

...
Първенецът на Сърбия Цървена звезда влезе в групите на Шампионската
Коментари Харесай

Сръбска радост в Австрия, "Звезда" влезе в групите на Шампионската лига

Първенецът на Сърбия " Цървена звезда " влезе в групите на Шампионската лига, откакто се добра до тъждество 2:2 като посетител на австрийския " Залцбург ". Първата среща приключи с нулево реми и " звездашите " не престават напред.

Мунас Дабур се разписа в края на първото и началото на второто полувреме. До 65-ата минута домакините смятаха, че са си свършили работата. " Звезда " обаче изравни за минута. В 65-ата Бен Набуан понижи на 1:2, а в идната сръбска офанзива, още веднъж той прати почитателите на гостите в възторг - 2:2.
Снимка: БГНЕС
До края " Залцбург " притисна противника, само че не съумя да преодолее за трети път някогашния вратар на " Лудогорец " Милан Борян.

Така " Цървена звезда " се класира за исторически първи път в групите на Шампионската лига.

След последния съдийски сигнал на " Ред Бул Арена " полудели от наслада ентусиасти на сръбския отбор нахлуха на терена, с цел да честват със своите любимци.
Снимка: БГНЕС
В различен плейофен дуел " Бенфика " разруши с 4:1 (общ резултат 5:2) ПАОК в Солун и също си обезпечи място в груповата фаза на Шампионската лига.

Жребият за този стадий на най-силния клубен шампионат в света ще бъде изтеглен на следващия ден от 19 ч. Можете да го гледате директно по bTV Action.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР