Първата среща, независимо от епохата и поколенията, има една-единствена цел

...
Първата среща, независимо от епохата и поколенията, има една-единствена цел
Коментари Харесай

4 неочаквани места за първа среща

Първата среща, без значение от епохата и поколенията, има една-единствена цел - да опознаеш индивида, който те вълнува. Дали това ще е в най-модния бар, на кино или на вечеря, оставате сами, разкривате се и виждате дали има привличане, предпочитание за продължение.



Предлагаме непредвидени места за първа среща, които не са толкоз задължаващи, от които можеш елементарно да си тръгнеш и на които можете да прекарате по-приятно, в сравнение с обичайни за задачата места.

1. В център за игри/лунапарк/ледена пързалка. Това е постоянно готин метод да прекараш времето си, а когато си с някого, който харесваш, може да се трансформира в неустоимо сантиментално място. Човек постоянно се разкрива посредством играта, тъй като тя го увлича и падат доста задръжки, тъй че, в случай че твоят човек се държи доброволно, забавлява се, благ е и ти обръща внимание, можеш да си сигурна, че по този начин ще е, когато сте дружно където и да е.

2. На подготовка. Ако имате ползи в тренировките, тичането, карането на колело, ролери и другите сходни спортно-развлекателни действия, организирайте си обща тренировка/каране. Вярно, през множеството време ще се потите вместо да си разказвате за началното учебно заведение, само че има загряване, почивки. Не се престаравайте и вживявайте в демонстрацията на сили и издръжливост и запазете занимателния акцент на мероприятието. Това е доста неналожителен метод и може да е страховит сплотяващ детайл в възможна връзка.

3. На някакъв курс, който посещавате и който смятате, че ще му хареса. И противоположното - самопоканете се тактично на курс, който върви той. А може да опитате нещо дружно и за пръв път. Стига да не е проблем равнището на напредналост, само че йога, курс по изобразяване, готварски и други от този вид е доста готин метод да се сближите. Хем се опознавате непосредствено в ползите си, хем напълно неангажиращо разкривате себе си. Ако не му хареса, постоянно може да го обърнете на подбив и да измислите нещо друго.

4. Концерт. Една концепция по-необичаен на фона - кино с вечеря, само че доста по-приятен и " отварящ ". Концертите са свързани с въодушевление и танци, изключително в случай че не са в зала, с пеене, скачане, освобождават сила и смъкват много угризения за това по какъв начин е редно или не да се държим на първа среща. Може да танцувате дружно, а знаем - двойка, която се движи добре на дансинга, се движи добре и в спалнята. След концерта постоянно можете да хапнете среднощно и...кой знае. Ендорфинът би трябвало да стигне и за продължение.



Всички, които са имали най-малко една добра първа среща, могат да кажат, че в действителност мястото не е значимо. Трябва привличане и нещата могат и на скамейка в парка да се случат. И въпреки всичко, нали би трябвало да обърнем мислите в дейности, възприятията - в съответни поръчки: " Харесваш ми, желая да те опозная ". Колкото по-непринудено и ненадейно е всичко, толкоз по-привлекателно ще изглеждаме. Готови да разчупим шаблона, да се забавляваме, да сме разнообразни, да рискуваме.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР