Първата си седмица от предсезонната подготовка завършиха футболистите на Етър.

...
Първата си седмица от предсезонната подготовка завършиха футболистите на Етър.
Коментари Харесай

Етър започна подготовка, освободи юношата си Калоян Митев

Първата си седмица от предсезонната подготовка приключиха футболистите на " Етър ". Първите два дни бяха предопределени за медицински прегледи и проби, които бяха сполучливи за всички, оповестиха от клуба.

Отборът ще изиграе първата си контрола против " Янтра " на 14 януари. Мачът ще бъде на стадион „ Христо Ботев “ в Габрово. Четири дни по-късно на 18 януари е втората инспекция, в която „ виолетовите “ ще срещнат третодивизионния „ Сливен “, воден от някогашния етърец Иван Стоянов. До края на подготовката си търновци ще изиграят още няколко контроли, като към този момент е ясно, че ще създадат инспекции против Черно море, Спартак (Плевен) и Литекс.

Междувременно стана ясно, че Етър се разделя с 19-годишния Калоян Митев, който по-рядко намираше място в главния състав. „ Разделихме се с него, като му предложихме да премине в „ Академик “ (Свищов), където ще има опция да играе постоянно и да следим развиването му. В последна сметка той самичък ще вземе решение за бъдещето си “, оповестиха от управлението на клуба. Митев е младеж на Етър и бе главен футболист на дублиращия тим, след това бе част и от представителния отбор. Играе на позицията ляв бек.

Самият Калоян Митев разгласи, че има няколко разновидността за отбори от Трета лига, само че желанието му е да продължи с професионалния футбол.

Вторият тим на „ Етър “ стартира подготовка през днешния ден с нов треньорски екип. През зимната пауза отпред на отбора застана шефът на школата Стефан Ангелов, на който играещ помощник-треньор ще бъде Иван Петков.
Дублиращият тим на „ виолетовите “ ще тренира главно на изкуствения терен „ Трифон Иванов “, където ще играе и контролните си мачове. Първият е на 28 януари от 11:00 часа с „ Лудогорец 3 “. На 1 февруари „ виолетовите “ ще посрещнат от 18:30 ч. състава на „ Янтра “ (П. Тръмбеш), а на 4-и – „ Павликени “. На 11 февруари етръци срещат от 15:00 ч. „ Севлиево “, на 12-и – „ Черноломец “ (Попово), а на 18-и „ Белица “ (Килифарево).





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР