Първата седмица на октомври ще започне сравнително спокойно. Звездите ни

...
Първата седмица на октомври ще започне сравнително спокойно. Звездите ни
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 2 – 8 октомври 2017

Първата седмица на октомври ще стартира относително умерено. Звездите ни поучават да бъдем по-внимателни. В какво? Вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен
В професионален проект се чака прогрес. Ще подобрите връзките с сътрудници, с които сте в спор. Не отхвърляйте помощ на роднините, напълно скоро съдействието им ще ви е нужно. Хрумват ви страхотни хрумвания, свързани с персоналните връзки, само че въпреки всичко е по-добре да не предизвиквате действителна връзка с някого от виртуалните ви познати.

Телец
Търсете метод да повишите квалификацията си. Обсъждайте финансовите въпроси задълбочено и без страсти. Проявете благосклонност към грешките на околните си, само че не им позволявайте да злоупотребяват с добротата ви. В положение сте да стабилизирате съществуваща връзка, само че не залагайте на инцидентна. Ще се окаже губене на време.

Близнаци
Изразявайте ясно мнението си при значими разисквания. Ще ви хрумнат забавни бизнес хрумвания след диалог със остарели познати, а е евентуално да получите финансови приходи със съдействието на нови познати. С домашните занимания може и да се затрудните, да ви отегчат, непрестанно да допускате всякакви неточности. Дайте опция на околните да ви спомагат. Не смесвайте другарските връзки с сантименталните.

Рак
Задачите ви ще са прекомерно доста, няма да имате опция да си осигурите пълноценна отмора и най-вероятно ще се изнервите. Въздържайте се от внезапни рецензии на работното място, с цел да избегнете споровете.
Желанието ви да вършиме икономии ще се сбъдне, ще намерите търсените от вас артикули на преференциални цени. Компенсирайте неналичието на отмора с духовни развлечения. Не натрапвайте мнението си на обичания човек, в случай че желаете да избегнете спорове от персонален темперамент.

Лъв
Обстановката на работното място на моменти ще е много неприятна заради държанието на някого от сътрудниците. Не обсъждайте концепциите си, а търсете метод да ги реализирате независимо. Може да не получите предстоящата облага, само че при всички случаи ще сте удовлетворени от резултата. Предстоят изненади, свързани с роднините, които може и да не са ви изключително приятни. Гарантирано ще преживеете приятни моменти с обичания човек, в случай че поддържате връзка единствено когато сте спокойни и не мислите по какъв начин да решите проблемите си.

Дева
Действайте независимо и обмисляйте концепциите си в детайли преди да ги поставите на общо разискване. Със сигурност ще намерите съидейници, само че без значение от всичко не им се доверявайте напълно.

Променяйки някои детайли от динамичния си стандарт ще повишите личната си успеваемост. Не се вторачвайте в домашните задания, дайте опция на околните да се поучат от грешките си. Споровете с обичания човек ще решите най-лесно в неофициална конюнктура. Не мислете за предишното.

Везни
Идеи не ви липсват, значимо е в кой миг ще им дадете публичност и ще ги обсъдите. Не очаквайте безусловно похвали и похвали, доста по-голям е финансовият резултат. Ако желаете да измененията по някакъв метод всекидневието си, то мислете бързо и действайте самоуверено, вместо да дискутирате с часове по тематиката.

Приемайте рецензиите положително и не давайте ухо на клюки. Помислете дали не е време да прекратите дефинитивно част от контактите си. Не търсете идеалния, а търпеливия сътрудник.

Скорпион
Избягвайте прибързаните и рискови решения, не преувеличавайте проблемите. Обстоятелствата ще ви оказват помощ да стабилизирате позициите си. Не са изключени спомагателни доходи или опция за преференциална покупка. Ненадейно даже за самите вас ентусиазъм ще ви подтикне да се занимавате с семейството, което ще зарадва околните ви. Старанието ви ще освежи персоналните връзки и ще ви помогне да преодолеете несъгласията с обичания човек.

Стрелец
Напредъкът ви зависи от мотивацията, а както е известно вие работите за пари, а не за популярност. Бързо ще отхвърлите скучните занимания, главно с цел да не се занимавате повече с тях. Деловите контакти ще са дейни и резултатни, а концепциите ви ще намерят добра почва за реализация.
Въздържайте се от остри рецензии и прекомерни искания по отношение на сътрудниците си. Не се намесвайте в непознати връзки, с цел да не навредите на своите. Спомените ще ви подбуден да се срещнете с по-възрастни родственици. Измислете изненада или създайте неподготвено празненство за обичания човек. Резултатът ще е удивителен.

Козирог
Не подценявайте предизвестието. Преценявайте опциите си, изключително финансовите. Спазвайте разпоредбите. Вместо да си отправяте обвинявания с обичания човек, постарайте се да възстановите доверието между тях.

Водолей
Ще има спорове, само че решими. Ще има и условия към вас от разнообразни направления, само че сте в положение да ги удовлетворите. Едно от изискванията е да намирате общ език с представителите на друго потомство от вашето. Уединете се, въпреки и за малко, в случай че усещате, че енергетиката ви е нестабилна.
Възстановяването на силите в действителност е във вашите ръце. Контролирайте желанието си да се хвърлите в следващия флирт, който ще провокира ревнивост освен в любовните, само че и в другарските връзки.

Риби
Запазете успокоение и мислете разумно. Трудните обстановки няма да са изключение, само че от вас зависи да се възползвате от тях. Не се съгласявайте с всички препоръчани ви условия, само че и не ги отхвърляйте без да сте ги премислили. Непредвидените посетители ще ви въодушевят вместо да ви паникьосат и по напълно натурален метод ще създадете към себе си неповторимо уютна и приятна конюнктура. Не скривайте възприятията си от обичания човек, в случай че желаете да получите реципрочност.

Вашият хороскоп е направен от Петя Георгиева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР