Първата половина на деня внася известно напрежение, втората му половина

...
Първата половина на деня внася известно напрежение, втората му половина
Коментари Харесай

Лъвове, днес ви очакват приключения. Стрелци, дните са подходящи за любов

Първата половина на деня внася известно напрежение, втората му половина носи позитивна сила.

Овен – Днес ще изпитвате мощна вътрешна нужда да поемете самодейността и да деянията храброст и увереност. Използвайте тази сила, с цел да започнете нови планове и да постигнете задачите си. Бъдете наясно с темперамента си и внимавайте да не сте прекомерно импулсивни в дейностите си.

Телец – Днес ще сте много консервативни и няма да се чувствате удобно да вършиме неща, които смятате, че не са подобаващи за вас. И не е нужно. Правете единствено това, което ви харесва. Използвайте деня рационално.

Близнаци – Втората половина на деня е удобна за основаване на нови контакти. Независимо дали става въпрос за работа или обществен живот, не се колебайте да бъдете открити и да изразявате мнението си.

Рак – Изпълнете първо отговорностите си, а по-късно се отдайте на приятност и релакс. Може да изпаднете в деликатна обстановка. Възможно е да влезете в спор с някой, който е много твърдоглав и инатлив човек.

Лъв – Приключенията, вдъхновението и романтиката са на хоризонта. Използвайте ги оптимално, с цел да подобрите качеството на живота си. Звездите са благосклонни към вас и може да изразявате себе си свободно.

Дева – Отделете време да помислите и направете проект. Фокусирайте се върху себе си и задачите, които сте си сложили. Възможно е да има някакъв проблем, който незабавно не можете да игнорирате. Не подценявайте хората към вас, които могат да ви оказват помощ.



Везни – Може да реагирате импулсивно и по този метод да стане комплициране в околните ви връзки. Уверете се, че контролирате страстите си през днешния ден и помислете, преди да кажете нещо. Много е значимо да се откри баланс!

Скорпион – Нестандартният метод към решаването на проблеми ще даде положителни резултати, без значение защо става въпрос – работа, романтика или друго. Днес и на следващия ден са подобаващи дни за обич, да се посветите на сътрудник, на фамилията.

Стрелец – Днес ще преливате от възторг, който ще ви помогне да продължите напред с вашите планове. Внимавайте да не реагирате импулсивно или преждевременно. Не започвайте нещо, в случай че не сте сигурни накъде отива.

Козирог – Първата половина на деня не носи най-ярката сила, тъй че отложете всичко, което сте възнамерявали. Бъдете деликатни и сдържани. Във втората половина на деня ще бъдете в центъра на вниманието и ще се чувствате чудесно.

Водолей – Днес може да имате доста затруднения и недоразумения, заради което е допустимо да реагирате изцяло противоположно на нормалното си държание. Може би би трябвало да вземете нещата в свои ръце.

Риби – Днес ставате по-проницателни и вярно! Ако някой е прекомерно благ и се прави на непосредствен с вас, внимавайте. Не всеки има положителни планове. Ако другар се нуждае от помощ или поддръжка, дайте му я. Протегнете ръка при потребност.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР