Първата норвежка продукция на HBO “Времевите имигранти“ е с премиера

...
Първата норвежка продукция на HBO “Времевите имигранти“ е с премиера
Коментари Харесай

Хора от миналото превземат Осло във Времевите емигранти

Първата норвежка продукция на HBO “Времевите имигранти “ е с премиера в HBO GO. Това е и тринадесетия сериал, истинска продукция на HBO Европа. Американската онлайн стрийминг и телевизионна компания продуцира планове в Европа от 2010-та година, като сега в развой на снимане са още 6 сериала – 4 изцяло нови, измежду които още един норвежки, два испански и един чешки, както и 2 нови сезона на полски и румънски сериали. Действието на „ Времевите имигранти “ се развива в близкото бъдеще, където стартира да се случва нов феномен – ярки светкавици се появяват над океана и там се появяват хора от предишното.

Те идват от три разнообразни столетия: Каменната епоха, времето на викингите и края на 19 век. Никой не схваща по какъв начин това е допустимо, а хората от предишното, наричани „ времеви имигранти “, нямат спомен какво се е случило. Само едно е ясно – няма връщане обратно и гостите от други столетия би трябвало да се приспособяват за живот в днешно време. Години по-късно Алфхилдр Енгинсдотир, която е пристигнала в съвремието от викингската ера, стартира работа с полицейски контрольор Ларс Хааланд като част от проверяваща феномена стратегия. Докато проверяват убийството на жена с татуировки от Каменната епоха, Ларс и Алхилдр вършат ненадейно изобретение.

Заедно с „ Времевите имигранти “ продукциите в селекцията „ Продукции на HBO Европа “ стават общо тринадесет. Останалите налични заглавия са „ Футболният ексцентрик “ (Испания), „ Йоста “ (Швеция), „ Успех “ (Хърватия), „ Заслепени от светлините “ (Полша), Хакервил (Румъния), „ Златен живот “ (Унгария), Глутница (Полша), „ В сенките “ (Румъния), „ Пактът “ (Полша), „ Мълчаливата котловина “ (Румъния), „ Пустош “ и „ Мамон “ (Чехия). Всяка сряда нов епизод ще бъде наличен в HBO GO. Телевизионната премиера по HBO e на 13 септември от 21:00 часа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР