Първата крачка към правилната грижа за кожата на лицето е

...
Първата крачка към правилната грижа за кожата на лицето е
Коментари Харесай

Екстракт от стволови клетки като превенция срещу стареенето

Първата крачка към вярната грижа за кожата на лицето е предварителната защита. Не чакайте да откриете първите бръчици по лицето си, с цел да започнете битка с тях. Погрижете се за своята кожа, още до момента в който е млада и свежа, с цел да я запазите по-дълго такава.
Подходящи за задачата са продуктите от козметичната линия Gardenia and rose на REFAN, която съдържа измиващ крем за лице, дневен и нощен крем, както и серум за лице.  Той може да се употребява независимо, или за усилване на резултата от дневния и нощния крем.
Серията е основана на дестилат от стволови кафези от гардения и розово масло, комбинацията от които е подобаваща за по-млада кожа и кожа, склонна към омазняване.
Екстрактът от стволови кафези от гардения подтиква синтеза на колаген и забавя процесите на неговото разграждане, което води до разпределяне на кожата и появяването на бръчки. Той дейно оказва помощ за възвръщането на здравия и стегнат тип на кожата.
Ценна добавка към продуктите от серията Gardenia and rose е българското розово масло, което  съдържа над 300 съставки и от дълго време е потвърдило благотворното си въздействие върху човешкия организъм. Подходящо е за всички видове кожа, най-много за сензитивна. Оказва тонизиращ и кръвоспиращ резултат върху капилярите, както и върху циркулацията на кръвта като цяло. Подходящо е при дерматити и екземи.
Серията Gardenia and rose на REFAN е предопределена за предварителна защита на стареенето и е подобаваща за всеки вид кожа. Освен поотделно, в този момент можете да вземете в комплект дневен /50 мл/ и измиващ /100 мл/ крем за лице, като заплащате единствено дневния крем, а измиващия получавате като бонус към него. Той е внимателен към кожата на лицето и почиства в дълбочина, без да изсушава. Съдържа масло от ший, което омекотява и подхранва и е уместно за зимните месеци.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР