Първата елиминационна битка във финалната седмица от трети сезон на

...
Първата елиминационна битка във финалната седмица от трети сезон на
Коментари Харесай

Ето го първият отпаднал финалист в Игри на волята

Първата елиминационна борба във финалната седмица от трети сезон на „ Игри на волята: България “ изправи Рабухчиев против Неделчо. В извънредно тежката и многокомпонентна игра двамата воини подложиха точността, уменията в плуването, силата и най-много волята си на голямо тестване. 

Преднината от 9 минути, която Рабухчиев натрупа по време на физическата част, се оказа незадоволителна против Неделчо, който обърна борбата в своя изгода при подреждането на пъзела. Рабухчиев показва почитание и почтена игра към съперника си на Арената – когато Неделчо бе на ръба на силите си, той го стимулира да продължи и да се бори до дъно.

„ Аз съм спортист и съм минал през доста неприятни и положителни моменти, само че за мен „ Игри на волята: България “ е нещо неописуемо. Няма по какъв начин да обясниш на някого какво е да стъпиш на Еверест – същото е и с Арената тук. Няма по какъв начин да опишеш какво е да влезеш в борба и да бъдеш част от едно племе, от едно семейство. Не силата, а сърцето е най-силната част от мен “, сподели Рабухчиев преди да напусне риалити формата.

Във втората борба за имунитет Симеон съумя да грабне първото място и да завоюва цялост и спомагателен глас на съвета. Момент нехайство събори кулата от чаши и чинии на Паулина преди всички и тя автоматизирано се трансформира в първия номиниран състезател за утрешната елиминационна игра.

Край огъня обстановката от вчерашния епизод се повтори и някогашните Бойци откупиха от Ралица 5 спомагателни номинационни гласа. С тях те избраха съперник на Паулина в идната елиминационна борба да бъде Борис. От своя страна певицата даде своите 150 извоювани жълтици, с цел да закупи преимущество в идната решаваща игра.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР