Първата дама на Франция изглежда с 10-15 години по-млада от

...
Първата дама на Франция изглежда с 10-15 години по-млада от
Коментари Харесай

Вижте как се подмладява Бриджит Макрон

Първата дама на Франция наподобява с 10-15 години по-млада от връстниците си и самоуверено облича юношески облекла, само че стане ли дума за хранене, някои диетолози вероятно ще я нарекат старомодна. Тя не е маниак на известната алкална диета и не се увлича по гладуването. Тайната на хранителният й режим е в изобилието от плодове и зеленчуци (поне 10 разнообразни вида) и отсъствието на всевъзможен тип фастфуд, написа fashioninside.bg.

Според диетолозите съществуването на многообразие от плодове и зеленчуци в ежедневното хранене е един от най-хубавите способи да съхраним здравето и да запазим младостта си: „ Хората, които одобряват по пет порции (всяка от към 400 г) плодове и зеленчуци на ден, намаляват риска от някои тежки болести, като инфаркт и рак. “

Плодовете и зеленчуците са освен източници на фибри, които са изключително нужни в зрелост, само че и на разнородни хранителни субстанции. В днешно време доста нутрициолози мощно предлагат да залагате на плодовете, които са с високо наличие на витамини, вместо на  хранителните добавки.

Съществува специфичен лист с плодове и зеленчуци, които имат подмладяващ резултат:

Спанак.  Богат на лутеин и зеаксантин, които предотвратяват развиването на катаракти и имат позитивен резултат върху положението на ретината на окото.

Червен пипер.  Съдържа доста витамин С и каротин, които се смятат за мощни антиоксиданти. Витамин С спомага за подсилване на имунната система, предотвратява стареенето на кожата и появяването на бръчки.

Ябълки . Един от най-популярните антиейдж плодове с високо наличие на пектин, който ви разрешава да се пречистите от токсините и да поддържате еластичността на кожата си.

Авокадо.  Продукт с високо наличие на витамин Е, който е мощен антиоксидант. Диетолозите предлагат ястията с авокадо за всички, които се оплакват от суха и сензитивна кожа.

Броколи.  Богато е на кверцетин – антиоксидант с противовъзпалителни свойства. Смята се за чудесно средство за предварителна защита на колит и артрит.

Госпожа Макрон наподобява в невероятна форма освен с помощта на рационалното си хранене, само че и на задоволително физическа интензивност. Личният треньор Пат Хенри споделя, че нейната тънка фигура допуска освен положителни гени, само че и комбинацията от пилатес и симетрични извършения (фокусиране върху всички мускулни групи еднообразно по време на  тренировка). „ Тя не употребява тежести в залата. Правейки 15-20 повторения на извършения с  леки тежести,  мускулите й биват тонизирани. Пилатес пък в началото е бил предопределен за танцьорите – с цел да удължат мускулите си, по тази причина го предложих на госпожа Макрон. “

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР