Първата дама Десислава Радева показа, че много обича родния Бургас

...
Първата дама Десислава Радева показа, че много обича родния Бургас
Коментари Харесай

Първата дама Десислава Радева днес показа, че много обича родния Бургас


Първата дама Десислава Радева сподели, че доста обича родния Бургас и поддържа дела, които няма по какъв начин никой от нас да отмине без страсти. Заедно с кмета Димитър Николов президентшата присъства на отбелязването на Международния ден на хората с увреждания – 3 декември.

С двучасов концерт в зала „ Бойчо Брънзов “ от песни, танци, занимателни игри и спортна конкуренция потребителите на обществените услуги, които са от над 25 подразделения на територията на общината, поздравиха брачната половинка на президента Румен Радев и гостите на събитието.



В знак на почитание към домакините Десислава Радева дойде в залата към 10 минути по-рано и остана от началото до самия завършек на мероприятието под наслов „ Участваме дружно във всичко “, което бе проведено от Община Бургас.  



Първата дама и градоначалникът сложиха дружно началото на спортните занимания с камбанен звън, след което раздадоха дружно златни медали и шампионски купи за всички участници. В самия край двамата поведоха обичайно българско право хоро, с което завърши концертът. Накрая Десислава Радева си потегли с необятна усмивка и с куп дарове, приготвени персонално за нея с доста обич от потребителите на обществени услуги. На входа на спортната зала беше ситуиран благотворителен базар с неповторими творения, излезли отдолу под техните сръчни. Имаше сувенири, коледни картички, сладки и играчки, които си коства всеки да отнесе в дома си.

Сред формалните посетители бяха още ръководителят на Общинския съвет проф. Севдалина Турманова, публичният медиатор Тодор Стамболиев, шефът на Дирекция „ Здравеопазване, обществени действия и юношески политики “ към Община Бургас Мая Казанджиева и представители на институциите, които се грижат за хората в неравностойно състояние.

„ Радвам се да видя вашите гении и достижения. Винаги показвате изключителна воля, храброст и мощ. Знаете по какъв начин да се борите. Искам да ви уверя, че ще продължим да бъдем дружно. Бургас е отличник по развити обществени услуги и това ни задължава още повече да работим в тази посока “, сподели кметът Димитър Николов при започване на събитието.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР