Първата българска кампания с кауза за подкрепа на фризьорския бранш

...
Първата българска кампания с кауза за подкрепа на фризьорския бранш
Коментари Харесай

Световната звезда Мария Бакалова застава зад кампанията “АЗ НЕ МОГА БЕЗ МОЯ ФРИЗЬОР“ на Selena ES

Първата българска акция с идея за поддръжка на фризьорския отрасъл носи името „ АЗ НЕ МОГА БЕЗ МОЯ ФРИЗЬОР “ и има за цел да въодушеви и насочи млади фрагменти към фризьорката специалност. Кампанията обръща вниманието към вярната грижа за косата в ръцете специалистите и ще предложи безвъзмездни механически образования към фризьорите за повишение на техните познания, възстановяване на обслужването в салона и по-добро равнище на услугите.
Прочетете още
Тази година зад акцията ни АЗ НЕ МОГА БЕЗ МОЯ ФРИЗЬОР застава международната кино звезда Мария Бакалова, като образец за младото потомство на приключен актьор, осъществил “американската фантазия ”! Защото в България има надарени хора и това можеш да бъдеш ти!

Кампанията е въодушевена от Френския Ренесанс, а марката BALMAIN HAIR, който предлага висша френска мода за коса застава като формален сътрудник. Професионална фотосесия за акцията през новия сезон беше проведена и снимана от Selena ES в представителния салон на марката в Париж с присъединяване на Мария Бакалова.



На 3-ти октомври в Академия Selena ES Пловдив се състоя и публично събитие, на което бе показана акцията АЗ НЕ МОГА БЕЗ МОЯ ФРИЗЬОР. Събитието на сезона, проведено от Selena ES притегли голям брой известни дами и известни лица, които са почитатели на компанията и нейни посланици на хубостта. Сред специфичните посетители бяха: Мария Бакалова, Поли Генова, Лиляна Ангелова, Златка Димитрова, Цветелина Петрова, Ромина Андонова и доста други.



Гостите се радваха на красива атмосфера в Ренесансов жанр на фона на музиката на Поли Генова, която предходната година също беше част от лицата на акцията АЗ НЕ МОГА БЕЗ МОЯ ФРИЗЬОР. Събитието беше осъществено и с поддръжката на ПЕРНО РИКАР БЪЛГАРИЯ, а присъстващите на имаха опция да се насладят на специфичната колаборация със страхотни  коктейли от Chivas Regal.



За да поддържа и разпространява фризьорската специалност през 2022 година Selena ES показа за първи път акция, в която присъединяване взеха известни лица в България, които имат особено отношение към косата си, измежду които Николета Лозанова, Дара, Поли Генова, Емилия, Ромина Андонова и известни инфлуенсъри като Лиляна Ангелова, Валери Йорданова, Галя Симеонова, Велина Узунова и други, като всички те показаха за какво не могат без своя коафьор.



Instagram:

@selena_cosmetics

@pro_hair_shop_

Фейсбук:

@Selena ES Professional Cosmetics

@Pro Hair Shop

#selenaes #азнемогабезмояфризьор

www.selenaprofessional.com

www.prohairshop.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР