Първата българка, която си сложи ваксина срещу Ковид-19, е от

...
Първата българка, която си сложи ваксина срещу Ковид-19, е от
Коментари Харесай

Ето какво каза първата българска с ваксина

Първата българка, която си постави ваксина против Ковид-19, е от Пловдив, осведоми glas.bg. Ваня Божилова от години живее в Чикаго. В персоналния си профил във Facebook тя  разказа по какъв начин се усеща и за какво е решила да се ваксинира.

" Преди половин час получих първата доза от анти- коронавирус имунизацията на Pfizer. Чувствам се отлично. Първите 15 минути единствено седях, по рекомендация на сестрата, която ми би инжекцията. След това се разхождах, пих вода, в този момент ще си взема кафе. И чак тогава ще карам. Обещавам да бъда откровена с вас и да споделя, в случай че имам странични признаци ", написа Ваня.

" За мен всеобщото имунизиране е доста значимо, най-голямата и значима крачка към връщането ни към нормалността! Питайте, в случай че имате въпроси! Ваксинирам се с готовност и неспокойствие и тъй като желая скоро да прегърна майка ми и брат ми. Искам да се видя с другари в България и Европа, да честваме с Дейвид на красиво място наближаващата ни годишнина от сватбата. Искам синът ни да се върне в учебно заведение, да има естествен 11-ти и 12-ти клас. Да е в постройката на гимназията и да е измежду връстници - да се влюбва, да закъснява за час, да се майтапи с връстници ", споделя още сънародничката ни. Тя разяснява, че се е ваксинирала, тъй като желае да върви на спектакъл, на кино, на концерти и на срещи с писатели. Иска да с вижда с приятелки и дружно да пият кафе в свободните часове.

Пловдивчанката работи в една от най-големите лечебни заведения в Чикаго - на регистратурата в онкологичната клиника, и е измежду чиновниците, които първи имат опция да се ваксинират. Постът й провокира стихия от възторжени мнения на българи, които й пожелават да е здрава и все по този начин възторжена. Тя съобщи, че няма никакви странични резултати след имунизацията и се усеща ужасно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР