Първа загуба претърпя Ордабасъ на Георги Дерменджиев и то каква-

...
Първа загуба претърпя Ордабасъ на Георги Дерменджиев и то каква-
Коментари Харесай

Тежка загуба за Георги Дерменджиев в Казахстан

Първа загуба претърпя Ордабасъ на Георги Дерменджиев и то каква- 1:4 при визитата на средняка Акжайк (Уралск). Срещата се разви доста неприятно за тима на Дерменджиев и до 17-ата минута играчите му отстъпваха с 0:2. Те върнаха един гол в 41-ата минута, само че единствено две по-късно разликата от две попадения беше възобновена.

След почивката Акжайк контролираше събитията на терена и добави още един гол във вратата на гостите. След това проваляне тимът на Дерменджиев сдаде лидерската позиция и с 12 точки е на 3-о място. Над тях е и Тобол с 12, а дербито през днешния ден сред четирикратният първенец Астана и Кайрат (Алмати) приключи 1:1. Астана е отпред в класирането с 13 точки, до момента в който Кайрат е 4-и с 11.

Доста любопитна остава обстановката за Стойчо Младенов, чийто отбор Кайсар трябваше да се задоволи с 0:0 при семейството на Иртиш. Това е едвам втора точка за тима на Младенов, който е на предпоследното 11-о място. Ако се съди по изявлението на опитния експерт преди мача, то той може и да си тръгне в околните дни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР