Първа снимка на преживяващите нов любовен романс Дженифър Лопес и

...
Първа снимка на преживяващите нов любовен романс Дженифър Лопес и
Коментари Харесай

Първа снимка на влюбените отново Дженифър Лопес и Бен Афлек

Първа фотография на преживяващите нов любовен романс Дженифър Лопес и Бен Афлек нагорещи мрежата. Досега обновената им връзка на 51-годишната Дженифър и 48-годишния Бен можеше да се наблюдава основно с помощта на папарашки фотоси и информация от вътрешни лица. Звездите не крият обстоятелството, че още веднъж са дружно, само че не бързат да разгласяват сладки сантиментални фотоси в обществените си мрежи. А в актуалния свят взаимният дебют в Instagram е от огромно значение, дъй като доста хора не одобряват обещано събитие съществено, до момента в който то не бъде доказано в Instagram.



Тази стъпка от самите звезди към момента ще би трябвало да изчака, само че те наподобява са подготвени да се появят като двойка в Instagram-а на други хора.

 Дженифър Лопес и Бен Афлек И по този начин, нощес в Instagram-а на актрисата Лия Ремини се появи фотография на Афлек и Лопес. Тя показа малко видео и фотоси от рождения й ден през юни. В един от фрагментите Лия театралничи с Дженифър и Бен, които нежно я прегръщат.

Лопес и Афлек имаха буйна връзка 2002 до 2004 година и даже бяха сгодени, само че се разделиха. Дженифър се събра още веднъж с Бен по-рано тази година, откакто се раздели с годеника си Алекс Родригес. Запознати упорстват, че връзката сред певицата и артиста е доста сериозна и те към този момент търсят къща в Лос Анджелис, където да могат да живеят дружно. В скорошно изявление Джей Ло призна, че в този момент претърпява най-хубавия интервал от живота си, само че не посочи дали това се дължи точно на любовта с Бен Афлек.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР