Партньорството е част от действията на компанията, свързани с програмата

...
Партньорството е част от действията на компанията, свързани с програмата
Коментари Харесай

Монделийз подкрепя фестивала „Денят на пчелите“

Партньорството е част от дейностите на компанията, свързани с програмата за стабилно развъждане на пшеница „ Harmony “
Монделийз Интеренешънъл е измежду генералните сътрудници на третото издание на фестивала „ Денят на пчелите “, проведен от . Събитието се организира във връзка Световния ден на пчелите и ще се състои на 20 май (събота) в Южния парк в София. Фестивалът е отворен за всички, които имат предпочитание да схванат повече за пчелите и пчеларството, а началото му ще бъде обещано в 10:00 ч.

Програмата включва базар с продуктите на „ Истински мед “, дегустация на мед, среща с пчелари участници в самодейността „ Осинови кошер “, викторина с въпроси и награди, работилници за дребни и огромни, куклен спектакъл и други тематични интензивности. Акцент в събитието ще бъде церемонията по връчването на дипломите на сполучливо приключилите второто издание на Пчеларски университет. Организаторите са обезпечили и специфична зона за отдих, в която посетителите ще могат да се насладят на вкусна храна, коктейли с Истински мед и сладолед.
-->
Подкрепата на фестивала от страна на Монделийз е естествено продължение на дълготрайната ѝ програма . В нея интензивно присъединяване имат фермерите, чиито полета са наоколо до фабриките за бисквити на компанията. Те получават и награда по отношение на използването на строгите условия на хартата за по-добри практики в земеделието. Освен нея земеделците следва да съблюдават и хартата на програмата „ Harmony “, която има за цел развъждането на пшеница по резистентен способ и използването на характерни практики, имащи за цел да стимулират производителите да подкрепят и да се грижат за биоразнообразието. Като част от програмата фермерите се задължават да заделят 3% от своите земи за цветни ливади или дървета за да притеглят пчели, пеперуди и други инсекти по този начин значими за биоразнообразието.

Монделийз се стреми към реализиране на дълготрайна и значима смяна посредством своята тактика и цели в региона на грижата за околната среда. За да реализира това, компанията изследва, имплементира и развива новаторски и всеобхватни подходи в процесите си на произвеждане, като си сътрудничи с производители, с цел да подтиква трансформацията и да ползва решения, чиято успеваемост може да бъде измерена. Монделийз осъзнава, че производството, съобразено с екологичните правила, е от решаващо значение за постигането на главната ѝ задача - да даде опция на хората да похапват вярно, предлагайки устойчиви артикули в подобаващия миг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР