Партньорите винаги имат взаимна нужда от подкрепата на другия. Някои

...
Партньорите винаги имат взаимна нужда от подкрепата на другия. Някои
Коментари Харесай

8 измамни очаквания от брака, които могат да съсипят връзката ви

Партньорите постоянно имат взаимна потребност от поддръжката на другия. Някои упования обаче могат да бъдат безусловно нереалистични и неприемливи. Ето какво ви съветваме в никакъв случай да не желаете от мъжа си:

1. Да избере сред вас и майка си

Каквито и различия да имате със свекърва си, по-добре се постарайте да ги разрешите сами. Не забравяйте, че без тази жена вашия обичан просто нямаше да го има. Малките конфликти от сорта „ коя ще седи начело до водача, жена му или майка му “, могат да прераснат в нещо по-сериозно и да натоварят доста брачна половинка ви. При това съгласно статистиката мъжете най-често застават на страната на майките си. Психолозите ни поучават в такива случаи да не се палим и да се замислим има ли въобще чак толкоз огромно значение начело ли ще седнем или откъм гърба. Ако това не ви се коства прекомерно огромна жертва, отстъпете. Другият вид е да обсъдите въпроса уединено с мъжа си, с цел да намерите дружно решение.

2. Да ви изслушва като най-хубавата ви другарка

Разбира се в сложни моменти мъжът ви би трябвало да ви изслуша и да разбере какво ви тревожи. Не е наложително обаче той да е човакът, към който непрекъснато да се обръщате, просто с цел да си поприказвате. Мъжът и дамата имат друго отношение към общуването. За мъжете диалозите са опция да се дефинира и позволи проблем, а за дамите – късмет да изразят възприятията и страстите си. Така че в случай че просто желаете да споделите нещо с някого и нямате потребност нито от съвет, нито от помощ, по-добре поканете своя другарка на кафе. В противоположен случай мъжът ви може да се подразни от ролята си на елементарен слушател, а вие да останете с усещането, че той не ви чува и не ви схваща.

3. Да не вижда другите дами

Нека бъдем почтени – ние нали виждаме привлекателните мъже в кафенетата, магазините, на улицата или във фитнеса? Това, че сте омъжени, не прави очите ви слепи за мъжката хубост. Така че не очаквайте от колегата си да не вижда красивите дами. Според психолозите е безусловно естествено той да ги поглежда. Ако брачният партньор ви направи идната стъпка и стартира да флиртува, към този момент можете да се намесите. В противоположен случай просто не обръщайте внимание на това.

4. Да се откаже от увлеченията си

Увлеченията на вашия мъж най-вероятно са част от това, което ви е привлякло към него поначало. Така че недейте да мърморите, в случай че той продължава да им посвещава част от времето и силата си и след сватбата. Обикновено мъжете се отдават напълно на работата или на заниманието си, не тъй като фамилията не е значимо за тях, а тъй като тази отдаденост им е нужна, с цел да се усещат щастливи. Трябва обаче да има баланс. Заниманията му не трябва да му пречат да прекарва време със фамилията си или да си прави сантиментална вечеря с вас един път седмично.

5. Да стане различен човек

След като прекарате известно време дружно, неизбежно рано или късно ще се запитате за какво сте се омъжили за този човек. Но от време на време тази линия у него, която ненавиждате, може да е противоположната страна на онази, която обожавате. Например – на вас не ви харесва, че той не съблюдава никакви написания, само че ви подхожда спонтанността му. Тези две черти вървят ръка за ръка, тъй че се борете единствено с тези неща, които са в действителност значими. Разбира се, значимо е той да вземе децата в точния момент от детската градина, само че десетминутното забавяне за вечеря не е огромна работа.

6. Да се откаже от приятелите си

Колкото и време да прекарате женени, мъжът ви отново ще има потребност от другари, както вие имате потребност от приятелки. При това става дума за персонални другари, а не общи. Той има потребност и от приятели-мъже, с които да може да се държи по мъжки. Ако го лишите от това, той ще се усеща по-малко благополучен и ще вини вас за това. Не е задължен и да спре да се вижда със свои приятелки, в случай че те се държат почтително и отзивчиво и не заплашват брака ви.

7. Да помни всеки момент от връзката ви

Вие можете да кажете сигурно какво сте правили, когато сте разбрали, че сте влюбена, само че той най-вероятно помни само самото възприятие. И в случай че вие помните времето и мястото на годежа ви, мъжът ви несъмнено може да каже единствено датата. Причината за това обаче не е незадоволителната обич. Просто мъжкият и женският мозък са друго устроени и за дамите е по-характерно да резервират прочувствени мемоари. Ако някое събитие е значимо за вас, не чакайте той да си го спомни, до момента в който въздишате горчиво, а го отбележете на календара и обяснете за какво това е от голяма важност за вас. Откритото другарство постоянно е по-продуктивно.

8. Да споделя всичките ви ползи

Той може да е ходил с вас на кино да гледа мелодрама, тъй като е знаел какъв брой доста го желаете Не го карайте обаче да повтаря същото постоянно. Дайте му опция да усеща неналичието ви понякога. Любовните връзки единствено се укрепват, в случай че прекарвате известно време поотделно, заети с персоналните си увлечения. И двамата имате потребност от такива моменти, с цел да си починете един от различен, а след това да извършите нещо дружно с двойно по-голямо наслаждение. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР