Партията сама се оздрави. БСП има едно чувство на самосъхранение,

...
Партията сама се оздрави. БСП има едно чувство на самосъхранение,
Коментари Харесай

Нинова изригна: Заглушаваме критични гласове?! Няма такива! Искат да използват БСП за личен интерес

Партията сама се оздрави. Българска социалистическа партия има едно възприятие на самозапазване, тя се сплотява в сложни времена. Това сподели в утринния блок на bTV ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Тя заяви, че тези, които бяха оповестили след Конгреса, че ще изоставен партията, към момента не са го създали.
Нито в Перник, нито в Пловдив са били подадени документи за овакантяване. В партията ни има ред и правила. Малцинството се опита да наложи решение на болшинството. В партията има дребна групичка, която не почита разпоредбите и реда и нападна грозно управлението. Затова Конгресът ги изключи – поради хулиганските им прояви, изясни Нинова.
По адрес на вътрешната съпротива Нинова добави, че това са хора, които години наред се пробват да овладеят Българска социалистическа партия, с цел да я употребяват за персонален интерес.
Не е правилно, че заглушаваме сериозните гласове, тъй като просто няма сериозни гласове. Тези хора не оферират опция. Те просто желаят ръководителя да се махне. В момента тече един развой на пречистване на Българска социалистическа партия и придаване на нов облик на партията, уточни още водачът на социалистие.
„ Искаме да сплотяваме хора към хрумвания, а не всеки да си гони кариеристичния интерес. Всеки си взема решение дали да напусне или не ”, добави тя.
Корнелия Нинова бе безапелационна, че до момента в който тя оглавява Българска социалистическа партия, българските социалисти няма да одобряват Истанбулската спогодба.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР