Партията му още отсега бъка със скандални личностиОказва се, че

...
Партията му още отсега бъка със скандални личностиОказва се, че
Коментари Харесай

Координаторка на Стефан Янев е адвокат на престъпници

Партията му още занапред бъка със скандални персони

Оказва се, че индивидът, който коли и беси в редиците на Стефан Янев е мутренска адвокатка със противоречива известност откъм клиенти.

Във вторник „ Български напредък “ разгласи като собствен координатор Надежда Самарджиева за Благоевград, Кюстендил и Перник. Именно на нея ще бъдат поверени партийните каузи в генералската партия.

Оказва се обаче, че Самарджиева надалеч не е инцидентен човек, а е вярното куче на Татяна Дончева от „ Движение 21 “. При все, че всички са наясно, че точно устатата юриста е конфигурирала Самарджиева в редиците на партията на Стефан Янев, точно тя е индивидът, който коли и беси в новата партия, без никакви спънки.

При все, че на всички е ясно, че партията на Янев няма да взе участие на изборите нито с Мая Манолова, нито с Татяна Дончева, поразяващата уста от Трявна уредила вярното си куче в редиците на партията. Възмутени партийци даже издават, че за късото си престояване там, тя към този момент е съумяла да натвори няколко абсурда.

И това е нищо на фона на обстоятелството, че е съумяла да подчини даже водача на партията. Очевидно хубавата адвокатка от Банско се възползва напълно от властта, която е съумяла да получи над Стефан Янев. Освен това съумяла да го убеди да измести правилния Георги Самандов от апетитни региони за градене на структури.
Активисти издават, че Самандов бил запратен във Велико Търново, където никой не го познава, вместо да поеме работата и управлението на плодороден регион като нейния.

Вероятно някои от вас си спомнят, че Дончева стартира за народен представител Самарджиева и преди години, само че в „ Мутри вън “ с Мая Манолова. Там обаче адвокатката не съумя да се покаже задоволително пред електората, че да се снабди с място в Народното събрание.

За нея се знае, че неколкократно е правила опити да откри занятие в политиката отвън работата си със сенчестите предприемачи Джипсовете и като юрист на скандалното семейство Ветко и Маринела Арабаджиеви.
Бащата на адвокатката – Данаил Самарджиев е мастит предприемач в Банския край.

Вероятно значително той й е оказал помощ да мине като кална биволица през всевъзможни политически превъплъщения. По-паметливите си спомнят, че тя бе послушница на някогашния кмет на ГЕРБ – Георги Икономов. След това цъфна като кандидат-съветник от Вътрешна македонска революционна организация, по-късно бе претендент за народе представител от „ Изправи се, БГ “, а към днешна дата е сполучливо конфигурирана при Стефан Янев.

Адвокатката, която е обвързвана с крими босовете Джипсовете, е фамозна в цяло Банско. За двамата братя пък се приказва, че са локалната версия на Братя Галеви, които за разлика от Джипсовете не са кръвни братя.

На братята Иван и Йордан Еринини се приписва трафик на дрога, лихварство, връзки със силови групировки и обири на коли. Освен това са разследвани и за строителство, в което влагат мръсните пари.
Колкото и необикновено да ви звучи от всички тези инспекции Джипсовете излизат чисти като детска сълза.

В региона се носи мълвата, че връзките им от дълго време не са единствено на локално равнище, а са прераснали на по-високо политическо равнище. Запознати настояват, че братята са се построили като предприемачи в „ школата “ на наркобоса Васил Горчев – Кьоравия, който бе убит до момента в който събираше слънчеви лъчи пред хотел „ Ален мак “, ситуиран в центъра на Благоевград.
Именно след неговата гибел братята се трансформират в мощни лихвари и рекетьори, след което влагат извоюваното в парцели.

Бащата на Самарджиева бил този, който я свързал с другояче записалите и печеливш легален бизнес братя. Така и не излиза наяве обаче по какъв начин Стефан Янев си е разрешил в редиците му да участва човек, който е под контрола на Татяна Дончева, който на всичкото от горната страна вършее с цялостна мощ.

Мълвата носи, че хубавицата дала обещание на Янев връзки и гласове от района, с помощта на контактите си с именитите братя.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР