Партия "Воля" при никакви обстоятелства не би станала коалиционен партньор

...
Партия "Воля" при никакви обстоятелства не би станала коалиционен партньор
Коментари Харесай

Марешки: При никакви обстоятелства няма да станем партньори на Борисов

Партия "Воля " при никакви условия не би станала съдружен сътрудник на актуалното ръководство. Това съобщи нейният водач Веселин Марешки пред Нова телевизия.

"Нашата партия няма тази мощ, с която може да предизвикаме някакви промени. Преди изборите се срещнах с хора, които ми споделиха, че ще поддържат тази сглобка на държавното управление, тъй като чакат еди-каква си огромна договорка да се случи и те да бъдат участници в нея ", съобщи заместник-председателят на Народното събрание.

Марешки уточни, че договорката, която към момента не е осъществена, е за 50 милиона $ и е в областта на парцелите в Русе: "Тя е обвързвана с част от дребните съдружни сътрудници. Става дума за предприемач, който е непосредствен до водача на една от трите обединения в Обединените патриоти. Ако тази договорка стане факт, аз ще я осветя ".

"Аз ще ходя по моя път, само че в случай че на идващите избори се окаже, че е по-добре да правиш коремни и да си връщаш по 300 лв. от заплатата, аз ще си върна по 500 лв. от заплатата и ще върша по 10 коремни. Ще си сложа един лост пред Народното събрание и няма да запълвам дупки или да върша бензиностанции ", съобщи той, като в това време добави, че не е сърдит на президента, а на "тези, които пробват да излъгват българския народ, че са опция ".

Лидерът на "Воля " изясни решението си собственоръчно да запълни дупка на улица във Варна с думите: "Всеки гледа да направи автомагистрали, да извърши огромните планове, в които има стотици милиони. А една дупка няма кой да запълни ".

"Не ми е прелестно, когато изясняват на българите, че са дебили ", съобщи Марешки.

Той разяснява острата рецензия на евролибералите към "Атака " и Вътрешна македонска революционна организация с думите: "Не мисля, че някой от Европа би трябвало да идва и да се меси във вътрешните ни работи ".

Според него договорката за ЧЕЗ ще завърши по метода, по който е стартирана: "Семейство Върбакови ще станат притежатели на ЧЕЗ. Не имам вяра, че по някакъв метод страната е забъркана. По-скоро може би не са единствено семейство Върбакови, а и някакви други скрити хора с тях, само че това не е нелегално ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР