Партия Възраждане призова всички опозиционери за обединение в името на

...
Партия Възраждане призова всички опозиционери за обединение в името на
Коментари Харесай

Възраждане предлага създаване на експертен щаб от опозиционери

Партия " Възраждане " прикани всички опозиционери за обединяване в името на националните идеали във връзка годишнината от Съединението на България.
" Нека създадем дружно първата стъпка към спасението на България – да получим незабавните и безусловни оставки на Правителството и на Главния прокурор , приканват от " Възраждане ".
 От Възраждане с изказвания за брутално полицейско принуждение на митинга (СНИМКИ) От " Възраждане " с изказвания за брутално полицейско принуждение на митинга (СНИМКИ)
Политическа партия „ Възраждане ” опровергава появилата се в медиите информация в резултат на казаното от старши комисар Гео...
Ние осъзнаваме някои идеологически разлики, които имаме с останалите опозиционни политически сили. Изпитваме и дълбоки съмнения и подозрения в претекстовете на някои от тях, които в предходни времена са били част от статуквото, най - към този момент към тези от тях, които по един или различен мотив са влизали в коалиция с ГЕРБ или са били част от държавните управления на прехода.
. Така, както на знаменателните митинги от началото на годината - на 27-ми януари, 7-ми февруари, 7-ми март, 14-ти май, 15-ти юни. За страдание „ Въстанието “ не реализира задачата си, която беше оставка и предизвикателство на предварителни избори, проведени от длъжностен кабинет и българите не получиха успеха, която заслужаваха.
Причината за това беше, че нямаше основан общ щаб, който да координира дейностите на всички деятели . Не бяха разпределени зоните на отговорност. Не бяха конкретизирани способите и методите за реализиране на задачите, тъй че да няма сюрпризирани и недоволни от страна на едни участници в митинга от дейностите на други участници в митинга.
Освен това, откакто чиновниците на Министерство на вътрешните работи водиха от площада доктор Костадин Костадинов – ръководителя на Възраждане и по този метод принудиха по-голяма част от членове и симпатизанти на политическата организация да изоставен площада и да търсят водача си повече от 18 часа, митингът остана без опитността на хора, които неведнъж са потвърдили способността да се оправят с провокатори. Така измежду мирните протестиращи се внедриха провокатори най-много в късните часове на нощта.
Ако през днешния ден си зададем въпроса: Защо не съумя „ Великото въстание “ и каква е повода за неуспеха ни, отговорът е чудесно разказан от титана на революционното придвижване Гоце Делчев: „ само че що да вършим, като сме българи и колкото капи – толкоз капитани!? “
 Арестуваха представители на Възраждане и Демократична България по време на митинга Арестуваха представители на " Възраждане " и " Демократична България " по време на митинга
Oбщинcкият cъвeтник oт Блaгoeвгрaд Кaлoян Хaнджийcки e cрeд aрecтувaнитe нa мaщaбния aнтипрaвитeлcтвeн прoтecт в Coфия. FB_VIDEO Тoвa...
Ето за какво, след изработен разбор на събитията от миналите дни, " Възраждане " още веднъж приканва всички водачи на опозиционни парламентарни и извънпарламентарни партии, както и президентската институция, да се обединим от опцията за прагматично реализиране на неотложната цел.
Предлагаме да създадем експертен щаб, който да построи стратегически проект за постигането на заветната цел – оставки на Правителството и Главния прокурор неотложно и абсолютно. Щаб, който да разпредели и координира напъните на всички ни, тъй че те да се съединят и дейно да се добавят.
. Днес, когато се връщаме обратно към това паметно събитие, е добре да помним, че 6-ти септември не е единствено празник, а и дълг. Нашите предци сложиха началото със съединението на Източна Румелия и Княжество България. От нас зависи дали ще продължим делото им.
Актът на Съединението е образец и поука за сегашните генерации, тъй като смели българи са нужни и през днешния ден. Такива, които няма да се крият зад красиво облечени думи, а ще бъдат хора на действието. Личности, които ще обединят българите, тъй като само и дружно ще успеем да реализираме ново Възраждане за Родината ни. На постовете, които са заемали почтени български мъже като Каравелов и Вазов е извънредно значимо да застанат още веднъж почтени и почтени персони като тях. Съвременни възрожденци, които милеят за Родината и народа.
Нека си напомним заветите на дедите ни, да се поучим от техните неточности и победи, да се обединим и намерим сили да поемем по избавителния за България път!
 Костадинов: Задържането и репресията не ме пречупиха Костадинов: Задържането и репресията не ме пречупиха
" Много неща желая да ви кажа, само че ще кажа единствено едно. Не ме тормози насилственото ми отклоняване от цивилни служители на реда, не ме изплаши задърж...
Политическа организация " Възраждане " е подготвена да подаде ръка на всички! За да я има България!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР