Партия ПРАВОТО, Бюлетина №22, участва самостоятелно на изборите на 02

...
Партия ПРАВОТО, Бюлетина №22, участва самостоятелно на изборите на 02
Коментари Харесай

Партия ПРАВОТО, ще внесе в Европейската прокуратура сигнали срещу главния прокурор и високите етажи на властта

Партия ПРАВОТО, Бюлетина №22, взе участие независимо на изборите на 02 октомври 2022 година. Заедно с българския гласоподавател ще извоюваме своята независимост, самостоятелност и ще се отървем от страховете си, за по-добър живот.         

За претендентите на партия ПРАВОТО, Бюлетина №22, правата на хората, законността, справедливостта, истината и честността са най- значимото нещо.
-->
ПРАВОТО е нова пратия, партия на бедните и онеправданите, партия която слага преди всичко правата на жителите и върховенството на закона.

Влизайки в Народното събрание първите ни стъпки ще са, да осъществяваме това, което сме създали с години преди да участваме в политиката.

. Първите стъпки и законопроекти, които ще предложим са свързани със:

Приемане на законови ограничения за справяне с рецесиите: конституционна, икономическа, политическа, енергийна, обществена и др:

Подаване на сигнали до Европейската прокуратура против основния прокурор, съдии и прокурори прикрили закононарушения при реализацията на планове с европейски средства, против министри, кметове и други от по високите етажи на властта;

Възстановяване на правовата страна и държавността. Върховенство на закона; Приемане на закон за търсене на наказателна отговорност от магистрати при превратно използване на закона. Структурни промени в правосъдната власт; Изменение на закона по отношение на избора на Висш съдебен съвет и кариерното израстване на магистратите; Проектозакон за надзор върху основния прокурор; 

Избор на нов Инспекторат към Висш съдебен съвет и нов състав на ВСС;

Преизчисление на пенсиите. Промяна метода за установяване на размера на пенсиите; нови критерии за по-справедливо установяване на пенсиите; Ще създадем минималната пенсия да е съобразено с трудовия стаж и категорията, за по-голяма правдивост при определянето й. Социалните пенсии ще бъдат съобразени с минималния предел на беднотия. Ще се разработят стратегии по региони, с оглед да могат пенсионерите да бъдат осигурени  за едни по- естествени условия на живот.

Възстановяване на лечебниците в дребните обитаеми места; Ще има специфична стратегия за: инвалидите, за онкологично болните и др.; ще има нови правила за ТЕЛК и придобиване на % изгубена работоспособност; Безплатни медикаменти за пенсионери и инвалиди;

Младите хора ще бъдат подкрепени при самодейност за развиване на дребния и междинния бизнес, като им се дават безлихвени заеми и данъчни облекчения; Стимулиране на дребния и междинния бизнес, като за всеки бранш ще има избрани данъчни облекчения; Освобождаване от налог облага за три години, като същата следва да се реинвестира в дейността; обезпечаване на безлихвени заеми на млади фамилии с едно и две деца за закупуване на жилище;

Демографска политика: ще се подпомагат  младите фамилии. Предоставяне на ведомствени жилища за млади фамилии, които би трябвало да подобрят изискванията си на живот и имат две деца;

Възстановяване на земеделието, занаятчийството и българския занаят.

Приемане на правила за гарантиране еднакъв достъп на физически лица и юридически лица до финансиране от Европейски Съюз и тяхното дейно консумиране.

Опитахме се за реализацията на тези цели да стигнем през тези 32 години посредством другите партии и политици, само че за жалост се оказа, че никой не желае да има правда, да има здрави и грамотни хора, да се одобряват закони в интерес на българския народ. Единственото политиците ги интересуваше единствено техният персонален разцвет, персоналната власт въздействие и пари.

Ние сме с вас, с вашите проблеми и страхове. Не се подавайте на операции, а гласувайте за вас, за по-добър живот.

 Ние от партия ПРАВОТО имаме вяра в разсъдъка на българския гласоподавател, имаме вяра че се е събудил и няма да разреши да не престават да го тъпчат и унижават, да го изоставят на произвола на ориста. Ние загубихме всичко, най-бедните, най- болните сме, най- корумпираните, направиха ни 5-та колона и станахме колония на Европейския съюз, който ни подреди да си унищожим земеделието, да си закрием енергийните източници, което обезпечава нашата сигурност и живот, да се опасяваме от нарушителите от по високите етажи.

Ето за какво от партия ПРАВОТО, бюлетина №22, желаеме да влезем в праламента, с цел да можем да внесем промени в законодателството, с което да бъдат предпазени правата ни и всеки да понесе своята отговорност за дейностите си, още повече, че тези, които следва да проверяват и упрекват, провеждат гонене, принуждение и тормоз над тези, които са пострадали и са алармирали за закононарушения осъществени от магистрати и от лица от по високите етажи на властта.

С бюлетина №22, ПРАВОТО, ще се чуе вашият глас, глас, който беше с години заглъхнал от корупцията по високите етажи и операцията на социологически организации, медии и публицисти.

Българското общество има потребност от нов политически хайлайф, от правда, сигурност, успокоение и непоклатимост.

Българският народ заслужава да живее в една по-добра България.

Гласувайки за партия ПРАВОТО, Бюлетина 22 ще си върнем правовата страна, нормалността, справедливостта, свободата, ще си върнем живота.

С помощта на българския гласоподавател и с бюлетина №22, ПРАВОТО  ще бъде изненадата на тези избори.

Благодарим на всички, които ни помагаха по време на акцията.

Няма да ви предадем!

ЗАЕДНО С Върховен административен съд И С БЮЛЕТИНА №22, ПРАВОТО,  ЩЕ УСПЕЕМ!

                                          тел: 0885 604 350
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР