Партия МИР предлага социално-пазарното стопанство да се въведе като икономическа

...
Партия МИР предлага социално-пазарното стопанство да се въведе като икономическа
Коментари Харесай

Дилян Колев: Партия МИР предлага държавата да се грижи за младите семейства


Партия МИР предлага социално-пазарното стопанство да се вкара като икономическа основа на българското общество. Неговата същина е в уравновесеното сливане в едно действието на правилото на независимост на пазарите, правилото за обществено равнене и правилото на нравствена отговорност на всеки и на обществото като цяло. Проекта на социално-пазарно стопанство включва макро-икономическа регулираща роля на страната, както и уравновесеното и по едно и също време деяние на структуроопределящите правила за независимост и правдивост във всички сфери на обществено-икономическия живот на страната. Това сподели претендента за депутат от партия МИР Дилян Колев.

Той е на 37 години, роден е в гр. Созопол, приключил Технически Университет-София със компетентност Промишлена Топло Енергетика. Част е от екипа на партия МИР и претендент за депутат в 23-ти многомандатен изборен регион София и в област Бургас. В момента е бизнесмен и се занимава със личен бизнес.
-->
„ Целите на социално-пазарно стопанство са цялостната претовареност на капитала и труда, т.е. всички да печелят и служащи и работодатели, устойчивото икономическо развиване, постоянните пари, свободното икономическо положение. Социално-пазарното стопанство е потвърдена процедура, която е само съответна на условията на актуалното общество и стопанство. Тя ще измъкне България от сегашната рецесия и невъзможност и ще направи българското икономическо знамение и ще я трансформира в мощна обществена и индустриална страна “, съобщи още

Той акцентира, че концепцията за социално-пазарно стопанство планува с поддръжката на страната да бъдат построени домове за младите български фамилии.

„ Целта е посредством държавна стратегия на държавни и общински терени да бъдат построени домове с двор, в които да живеят младите български фамилии. Така от една страна те ще бъдат подтиквани да останат да живеят и работят в България и въпреки това ще имат опцията да отглеждат своите деца в спокойна среда. Това ще бъде дом за потомство и ще бъде друга от досегашната жилищна политика и построяването на големи жилищни комплекси, където няма задоволително зелени площи и пространства за децата. Чрез новата жилищна политика децата ще могат да порастват измежду природата, а всяко домакинство ще има опцията в личния си двор да се засее и отглежда био зеленчуци и плодове за лична консумация “, сподели още претендента за депутат от партия МИР Дилян Колев.

Според него посредством налагането на социално-пазарно стопанство като икономическа основа на българското общество в България ще бъде построена същинска междинна класа от една страна и българското общество ще бъде помирено на база на общи полезности въпреки това.

„ Реално страната ще си влезе в същинските функционалности и ще подкрепя тези области и институции, които са слаби, т.е. ще има мощна устройствена страна. Социално-пазарното стопанство открива правдивост и въодушевява младежите, като развива предприемачески дух в общество. Само по този начин посредством работеща и ефикасна стопанска система ще успеем да превърнем България в мощна обществена и индустриална страна с развито земеделие и туризъм “, беше безапелационен Дилян Колев.

Той прикани българите да гласоподават всеобщо и машинно на 2-ри април и да поддържат партия МИР с номер с 16 в бюлетината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР