Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) ще участва в Национален митинг-шествие

...
Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) ще участва в Национален митинг-шествие
Коментари Харесай

Партия МИР ще участва в Национален митинг-шествие „България зона на мира“

Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) ще взе участие в Национален митинг-шествие „ България зона на мира “, който ще се извършена 28.09.2022 година (сряда) от 18 часа пред постройката на Народното събрание в София.

МИР е първата политическа партия в България, която се разгласи с искане България и Черноморския район да станат зона на мира, а ръководителят на партия МИР Симеон Славчев изиска да се организира Национален референдум по тематиката с войната и българският народ да реши, дали България да заеме цялостен неутралитет или да взе участие в войната.
-->
„ За партия МИР националният интерес на България е да резервира цялостен неутралитет, а мирът е национална идея. Той е висша полезност, която всички българи, политици и държавници би трябвало да отстояват! Мир се реализира с разсъдък, разговор и единствено и само с МИРни средства, посредством дипломация и държавническо държание. МИР не се реализира с оръжие. България и Черноморският район би трябвало да бъдат зона на мира и това е освен национална идея, а действителна отбрана на националния интерес на България. Именно за това партия МИР приканва всички свои членове и симпатизанти, всички МИРяни, както и всички български жители да поддържат националната идея – „ България зона на мира “ и да се включат в Националният митинг-шествие “. Това съобщи ръководителят на партия МИР Симеон Славчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР