Партия МИР издигна инж. Николай Чолаков за кмет на община

...
Партия МИР издигна инж. Николай Чолаков за кмет на община
Коментари Харесай

Инж. Николай Чолаков и партия МИР влизат в битката за Община Горна Малина

Партия МИР издигна инж. Николай Чолаков за кмет на община Горна Малина. Той е и лидер на листата за общински съветници, а в листата влизат потвърдени специалисти, експерти и цивилен деятели, педагози, културни дейци и хора на изкуството, строители, неопетнени и морални хора като един от тях е началника на промяна в рудодобивното дружество. Всички те са подготвени да се отдадат на идеята община Горна Малина да има ръководство отговарящо на потребностите на популацията и решаващо техните проблеми. Мотото на претендента за кмет на община Горна Малина от партия МИР инж. Николай Чолаков е „ Време е! “.

„ Преди четири години 800 гласоподаватели ясно обявиха, че Общината има потребност от смяна. Именно за това сформирахме екип от готови специалисти и експерти, с които дружно ще довършим започнатото тогава, а да имаме ново, дейно и морално ръководство. Управление което ще донесе бързо развиване на общината, експертност, успокоение, нововъведения, нови вложения, инфраструктурни планове “, това съобщи инж. Николай Чолаков.
-->
Той акцентира, че е доста значимо да се отстрани хаоса който в този момент съществува, както и да се върне доверието в другите отдели в общината, и да се разчита на експертността на всеки един от общинските чиновници.

„ Един от главните ни цели е децентрализацията на ръководството в общината. А точно разискване и систематизиране на финансовите разноски с кметовете на кметства и даването на опция те самите да вземат решение по какъв начин да ги оползотворят, т.е. да им дадем самодейността и свободата да развият своите села. Друг значим приоритет е програмата, която нашия екип изготви за мотивация на популацията, което не е с непрекъсната адресна регистрация да направи такава в нашата Община. Това ще им донесе разнообразни привилегии, които ще получават, като облекчени налози и такси. В управническата ни стратегия особено част сме отделили на младите фамилии с деца, които ще получат спомагателни финансови тласъци “, сподели още претендента на партия МИР за община Горна Малина инж. Николай Чолаков.

Според него инфраструктурните планове са друга съществена цел и приоритет.

„ Друга значима част за развиването на общината ни са нашите читалища, читалищни действия и хората свързани с тях, на които ще бъде отделено повече внимание, доста повече средства и спомагателни тласъци за усилване на тяхната разпоредителност. Мечтата ми е да създадем община Горна Малина нашия дребен парадайс, и с общи старания съм уверен че ще успеем. Тук е време да споменем и желанието ни за превръщане на нужното внимание на нашите младежи и тяхната пристрастеност - колите, моторите и заниманията. За тях сме възнамерявали специфични места, където ще се приготвят на практика и имат опцията за безвредното им осъществяване “, съобщи още инж. Николай Чолаков.

Според него възкръсване на междуселищния превоз и понижаване на цените на транспортите е действително изпълним развой.

„ В управническата ни стратегия за община Горна Малина сме създали особено място за развиването на опазването на здравето и спокойствието и сигурността за нашите деца, татковци и майки, баби и дядовци. Образованието в Общината също е доста значима част за нашето развиване. Детските ни градини и учебните заведения ще имат цялостна ни поддръжка за развиването на свята активност. Специално внимание ще обърнем и на развиването на всеобщия спорт в общината, тъй като той е един от водещите претекстове за развиване на младите. Както знаем всички, спорта с изключение на здраве, той учи на дисциплинираност и сплотява хората. Най-важното което виждаме всички е това,че спорта вади дребните деца от виртуалната среда и ги връща в действителността “, съобщи още претендента за кмет на община Горна Малина инж. Николай Чолаков.

Той добави, че екипа му има още доста хрумвания заложени в програмата за развиване и ръководство на община Горна Малина, като една от тях е да се сътвори еднородност сред всички обитаеми места на територията на общината и те да се развиват отмерено.

Визитка:

Инж. Николай Чолаков е роден на 11.06.1984 г в гр. София. Завършил е ХТМУ-София и има добита бакалавърска степен по Индустриален мениджмънт и магистърска степен по Стопанско ръководство. Има личен фамилен бизнес за произвеждане на самун и тестени произведения. Семеен с един наследник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР