Партия ГЕРБ заподозря документна измама при кандидата на "Продължаваме промяната"

...
Партия ГЕРБ заподозря документна измама при кандидата на "Продължаваме промяната"
Коментари Харесай

ГЕРБ заподозря документна измама при кандидата на ПП за БНБ

Партия ГЕРБ заподозря документна машинация при претендента на "Продължаваме смяната " за шеф на Българската национална банка (БНБ) Андрей Гюров

Въпреки данните, които показа, партията на Бойко Борисов не сподели дали ще поддържа кандидатурата на Любомир Каримански ( "Има подобен народ ") или ще се въздържи, написа.

Красимир Вълчев, някогашен министър на образованието, разгласи, че до началото на чуването на двамата претенденти (16 часа, 31 март) в Регистъра за академично признание не е била качено удостоверението за академично признание на просветителната и научна степен "доктор ". По думите му, документите са били забележими едвам в 17.30 ч., откакто тъкмо Вълчев по време на чуването повдигна въпроса за докторската степен на Гюров.

"Погледнахме в регистъра - там се вижда датата, само че не и часът, в който е подадено заявката. Заявлението е подадено на 31 март и е утвърдено на 31 март ", сподели Красимир Вълчев. По думите му по принцип процедурата лишава време, тъй като документите се ревизират.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР