Партия ГЕРБ няма да подкрепи нито едно решение или политика

...
Партия ГЕРБ няма да подкрепи нито едно решение или политика
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да подкрепи нито едно решение на правителство начело с Кирил Петков

Партия ГЕРБ няма да поддържа нито едно решение или политика на държавното управление на Кирил Петков, сподели водачът на партията и някогашен министър председател Бойко Борисов на среща със симпатизанти в Добрич. Според Борисов единствено разликите сред премиера Петков и външния министър Теодора Генчовска по тематиката Северна Македония са мотив за оставка на държавното управление.

" След ареста - няма да подкрепим държавно управление, в което министър председател е Кирил Петков. Просто сме скандализирани от изказванията министъра на външните работи през вчерашния ден. Това във всяка друга обстановка провокира рухване на държавното управление. Където и да е по света. Двойна, двойствена, скрита външна политика ".

Вчера министър Генчовска разгласи, че има съществени разлики с външнополитическия екип на премиера по въпроса по кое време България може да анулира ветото си върху началото на договаряния за еврочленството на Северна Македония. По мотив казаното от Генчовска, министър председателят Кирил Петков съобщи, че всякакво решение по въпроса ще бъде взето от Народното събрание.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР