Парламентът създаде Временна комисия за установяване на факти и обстоятелства

...
Парламентът създаде Временна комисия за установяване на факти и обстоятелства
Коментари Харесай

НС създаде анкетна комисия за газопроводите Южен поток, Турски поток и газовата връзка с Гърция

Парламентът сътвори Временна комисия за определяне на обстоятелства и условия по отношение на газопроводи за транспорт на природен газ от Руската федерация - " Южен поток " и " Турски (Балкански) поток ", и аргументите за забавянето на плана IGB (Междусистемна газова връзка: Гърция-България). " За " гласоподаваха 146 народни представители, 1 беше " срещу " и 9 от " " се въздържаха. От ГЕРБ- не участваха в гласуването.

Вносители на предлагането за основаване на комисията са депутати от. Станислав Анастасов  Станислав Анастасов Станислав Анастасов - министър на околната среда и водите в държавното управление на Пламен (ДПС) уточни, че с тази комисия желаят да извадят всички обстоятелства и условия без внушения и свободни съчинения. " Целта на тази комисия е министър председателят да спре да лъже по адрес на дружно с кръга " Капитал ", разяснява той.

Георги Ганев ( " " ) сподели, че не е неуместно да има комисия по трите тематики и по тази причина ще поддържат.

Временната комисия се основава на паритетен принцип - по двама представители от парламентарна група, като срокът на работа е един месец. 

От предложиха Станислав Анастасов  Станислав Анастасов Станислав Анастасов - министър на околната среда и водите в държавното управление на Пламен за ръководител на комисията. От " " също желаеха да оглавят комисията и предложиха за поста Иван Манев. Редно е да отстъпите тази комисия да се ръководи от вносителите, обърна се Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на (ДПС) към " ".

Всички парламентарни групи предложиха свои представители в комисията, с изключение на ГЕРБ-, които не са в залата. От желаеха да се отсрочи гласуването на състава на комисията, до момента в който и ГЕРБ- предложат свои представители за членове или управление, само че настояването беше отхвърлено. Затова преди гласуването ръководителят на ПГ на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, изиска отмора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР