Парламентът не само, че не ми липсва, аз съм много

...
Парламентът не само, че не ми липсва, аз съм много
Коментари Харесай

Сидеров: Каракачанов отдавна е за сваляне

Парламентът освен, че не ми липсва, аз съм доста удовлетворен, че не съм там. Не може да ми липсва парламент, в който се вземат антинародни решения. Това съобщи пред Българска национална телевизия водачът на " Атака " Волен Сидеров, който вече е общински съветник в Столичната община.

Той уточни, че ще провежда цивилен митинги срещу желанието на кмета Йорданка Фандъкова и общинския съвет да вдигнат налозите на колите.

Според него концепцията на ГЕРБ не е добра, защото постъпленията в държавната хазна били задоволителни.

Сидеров не поддържа и план-сметката за парите за чистотата, която следва да бъде разисквана в общината на 30 декември. Причината по негови думи била, че нямало никакво позоваване на база на какво се пресмятат въпросните 67 млн. лева " Чии са тези компании, има ли, няма ли корупция? Защо толкоз скъпо коства чистотата на София, която в последна сметка не е чиста? ", запита той.

Сидеров бе безапелационен, че " Атака " няма по какъв начин да е сътрудник на ръководещите и няма да взе участие в Коалиционен съвет. Той подсети, че партията му е била чaст от Tройната коалиция " Патриоти ", която е сключила съглашение с ГЕРБ за ръководство на страната.

ГЕРБ подтиква изолирането на " Атака ", защото станахме неуместни, а НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация бяха просто инструмент - отвертката и клещите, съобщи той. По негови думи точно ГЕРБ са главният провинен " Атака " да не е в ръководството.

Относно оставката на обществения министър Бисер Петков Сидеров разяснява, че той от дълго време е трябвало да бъде отхвърлен. По негови думи това министерство не е обществено, а по-скоро работещо за непознати НПО-та. Той добави и че може да направи сериозен разбор на всяко едно от министерствата в кабинета на Бойко Борисов.

Според Сидеров за събаряне е и силовият министър Красимир Каракачанов.

" Отдавна ми дават сигнали за крупни далавери във военното министерство. Ще ги подредя в една директория и ще ги дам на новия основен прокурор, който ми споделят, че бил доста добър ", закани се той.

По отношение на протестите против издигането на Валери Симеонов като зам.-председател на Народното събрание водачът на " Атака " съобщи, че някогашният му съдружен партньор не би трябвало изобщо да заема някакъв забележим пост в политиката.

Трябва да направя едно опрощение, тъй като аз съм значително провинен той да е и в политиката, и в Народното събрание, уточни Сидеров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР