Парламентът направи промени в състава на четири постоянни комисии. Проекторешенията

...
Парламентът направи промени в състава на четири постоянни комисии. Проекторешенията
Коментари Харесай

Парламентът направи промени в състава на четири постоянни комисии

Парламентът направи промени в състава на четири непрекъснати комисии. Проекторешенията са импортирани от ръководителя на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова.
За член на Социална комисия бе определена Ралица Добрева, а Лиляна Радева - за член на Комисията по вероизповеданията.
Промяна бе направена и в Комисията за българите в чужбина. От там бе освободен депутатът от ГЕРБ Красен Кръстев. За сметка на това той бе определен за член на Комисията по икономическа политика и туризъм.
Депутатите от ГЕРБ Ралица Добрева и Лиляна Радева се заклеха предходната седмица. Добрева заема мястото на Цецка Цачева, а Лиляна Радева на Данаил Кирилов, който стана министър на правораздаването.
В рамките на пленарното съвещание Народното събрание ще дебатира и по измененията в Закона за комерсиалния указател и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел.
Депутатите ще работят и върху промени в Закона за физическото образование и спорта. Те имат за цел да основат механизъм, по който отчисляваните приходи Български състезателен тотализатор да могат да бъдат разходвани за поддържане, ремонт или основаване на нови спортни уреди в държавните и общинските учебни заведения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР