Парламентът избра депутата от ГЕРБ Анна Александрова за председател на

...
Парламентът избра депутата от ГЕРБ Анна Александрова за председател на
Коментари Харесай

Има нови шефове на правната и енергийната комисии

Парламентът избра депутата от ГЕРБ Анна Александрова за ръководител на Комисията по правни въпроси. Александрова, член на комисията, заема мястото на Данаил Кирилов, който преди две седмици седна на министерското кресло в правосъдното министерство след оставката на Цецка Цачева.

Друг народен представител от ГЕРБ – Валентин Николов, бе определен за ръководител на Комисията по енергетика на мястото на напусналия Народното събрание Делян Добрев. До момента Валентин Николов заемаше поста на заместник-председател на комисията.

Добрев, който подава оставка след диалог с премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, аргументира персоналния си акт като знак на взаимност със своите сътрудници, напуснали постовете си единствено поради подозрения.

Депутатите от ГЕРБ Красимир Събев и Запрян Янков са освободени като членове на Комисия по взаимоотношението с неправителствените организации и жалбите на жителите, а за неин член е определена Анна Александрова. Александър Койчев е освободен като член на комисията по опазването на здравето, като на негово място идва Красимир Събев. Промени има и в състава на Комисията по икономическа политика и туризъм, където Анна Александрова е освободена като неин член.

За член на Комисията за надзор над службите за сигурност, използването и потреблението на специфичните разследващи средства и достъпа до данните по Закона за електронните известия е определен депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев, който е освободен като член на Комисията по защита. На негово място е назначен Запрян Янков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР