Парламентът гласува против създаването на временна комисия за това кой

...
Парламентът гласува против създаването на временна комисия за това кой
Коментари Харесай

Балабанов прозря договорка, зададе неудобен въпрос на Нинова: Кой ти натиска бутона? Нещо се случва

Парламентът гласоподава срещу основаването на краткотрайна комисия за това кой е заплашвал господин Йоловски, което ми подсказва, че нещо се случва в едната част от опозицията, която касае Българска социалистическа партия. Какво е договорила Корнелия Нинова? Кой ѝ натиска бутона? Защо тази партия наподобява по този метод? За нас като български жители бе значимо основаването на такава краткотрайна комисия и щяхме да я подкрепим, по този начин както подкрепихме основаването на комисия, която да прегледа събитията от митинга против БФС. Даже бяхме подготвени да предложим тези две краткотрайни комисии да са с ръководители от опозицията, с цел да имат смисъл и да бъдат в действителност работещи. Това съобщи пред публицисти депутатът от „ ИТН “ (ИТН) Станислав Балабанов.
По думите му е видно, че „ някой някъде по коридорите се е договорил “.
Балабанов добави, че по време на председателски съвет ГЕРБ и Движение за права и свободи са били неутрални по предлагането за основаването на комисия, която да проверява заканите против министъра на електронното ръководство Александър Йоловски.
Съгласиха се да я позволен за гласоподаване, само че както видяхте нито ГЕРБ, нито Движение за права и свободи я гласоподаваха, а Българска социалистическа партия се въздържа, в случай че можеше с гласовете си да наклони в интерес на това такава комисия да бъде основана, сподели депутатът от партията на Слави Трифонов, представен от Блиц.
Народният представител изясни, че е изискал отчети от външни специалисти, които са работили в ЦИК, Информационно обслужване, Министерство на електронното ръководство.
„ Поискал съм техните отчети, само че тези институции до ден-днешен не са ги дали “, уточни Балабанов.
На журналистическо запитване кой натиска бутона на Нинова, Балабанов отговори да попитат нея, само че добави, че му е необичайно да я вижда в услуга на ръководещите.
Относно отвореното писмо на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски до премиера Николай Денков, Балабанов изясни, че Пеевски е настоящият министър-председател на страната, до момента в който Денков е просто за фасада, обяснявайки, че хората от площадите са останали излъгани.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР