Парламентът да разгледа промените в Изборния кодекс, включително тези, предложени

...
Парламентът да разгледа промените в Изборния кодекс, включително тези, предложени
Коментари Харесай

ГЕРБ подава ръка на БСП, „Промяната“ скрили законопроект

Парламентът да прегледа измененията в Изборния кодекс, в това число тези, препоръчани от Българска социалистическа партия, дружно с проектозакона за смяна в изборните правила, импортиран от ГЕРБ. Това упорстват от най-голямата опозиционна партия, стана ясно от брифинг в коридорите на Народното събрание на председателката на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

" В програмата за тази седмица на Народното събрание сме предложили да бъде прегледан оня законопроект на Българска социалистическа партия, който някак необичайно повече от два месеца престоява в чекмеджето на ръководителя на правната комисия от " Продължаваме промяната ". За нас е неразбираемо по какъв начин обединението, част от която внася този законопроект, другата част да не позволява това нещо да се разисква в елементи. Затова с изключение на нашия законопроект за смяна в Изборния кодекс, който е необходимо да се прегледа, следва Народното събрание тази седмица да прегледа и кодекса, импортиран от ПГ на Българска социалистическа партия ", изясни Атанасова.

Междувременно ГЕРБ-СДС внесе в деловодството на Народното събрание 59 подписа под настояването за избор на съмнение към държавното управление. Още през вчерашния ден на изключителна конференция заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев заяви, че през днешния ден вотът ще бъде импортиран и той е поради неуспеха на държавното управление в областта на обществените финанси и икономическата политика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР