Парламентът да излъчи експерти в Националния оперативен щаб за борба

...
Парламентът да излъчи експерти в Националния оперативен щаб за борба
Коментари Харесай

Ангелов иска хора за НОЩ от парламента

Парламентът да излъчи специалисти в Националния действен щаб за битка с ковид изиска здравният министър в оставка проф. Костадин Ангелов. Той отиде в Народното събрание, с цел да направи особено изказване по тематиката пред Много апелирам парламентарно показаните партии да дадат оферти за членове на Националния действен щаб, сподели Ангелов от парламентарната естрада.

Няколко дни чувам по какъв начин представители на другите политически партии оферират членове на НОЩ и имат хрумвания за неговите функционалности, състав и неговите дейности. Ако в действителност смятате, че НОЩ е органът, който може да ръководи дейно пандемията в Република България, доста апелирам, дайте вашите оферти за членове на НОЩ по метода, по който ги заявихте в коридорите на Народното събрание, сподели Ангелов.

Той обърна внимание, че са били изказани изказвания, че хирурзи не могат да ръководят пандемията. " Аз настоявам, че пандемията се ръководи сполучливо. Това е очевидно за всички. Числата го демонстрират и числата демонстрират това мое изказване и ние съумяваме да излезем сполучливо и от третата вълна ", акцентира министърът в оставка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР