Парламентарната група Изправи се! Мутри вън! няма да подкрепи правителство,

...
Парламентарната група Изправи се! Мутри вън! няма да подкрепи правителство,
Коментари Харесай

Хората на Манолова няма да подкрепят кабинет на БСП

Парламентарната група " Изправи се! Мутри вън! " няма да поддържа държавно управление, излъчено от Българска социалистическа партия. Това обяви пред публицисти ръководителят на групата Мая Манолова преди началото на съвещанието на комисията за проверката.

В сряда президентът Румен Радев ще връчи проучвателен мандат на " ИТН ", като от партията на Слави Трифонов оповестиха, че ще го върнат и по този начин президентът може да даде късмет на някоя от останалите по-малки партии в Народното събрание. Първа в листата е Българска социалистическа партия, която е третата по големина парламентарно показана политическа мощ.

По думите на Манолова това няма да е държавно управление на смяната, какъвто е бил вотът на българските жители на провелите се парламентарни избори.

Тя настоя Народното събрание да спре да се занимава единствено с партийни тематики, тъй като хората желаят решение на техните проблеми в този момент и незабавно.

Бившият омбудсман даде образец със Закона за персоналната помощ, преизчисляване на пенсиите за възрастните хора и поддръжката за дребния бизнес и предлагането на ИСМВ за понижаване на депутатските заплати.

Мая Манолова съобщи, че ще упорстват още тази седмица Народното събрание да изслуша представителите на КЕВР – по отношение на поисканото от сдруженията повишението цената на парното и тока.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР