Паркинг за 132 леки автомобила ще се изгражда в ЖК

...
Паркинг за 132 леки автомобила ще се изгражда в ЖК
Коментари Харесай

Вдигат паркинг за 132 коли в пловдивски район

Паркинг за 132 леки автомобила ще се построява в ЖК „ Изгрев “. Той ще се простира на повърхност от близо 5000 кв. м., на ул. „ Преспа “ сред Nº8 и Nº12.
В проектирането на оборудването са заложени и 10 паркоместа за хора с увреждания. Информацията е посочена в уведомлението за капиталово предложение на регион „ Източен “ до Регионална инспекция за опазване на околната среда Пловдив.В инвестицията е заложено създаване и на нова улична канализация, собразена с техническо задание на ВиК Пловдив, а заустването на отпадните води ще се реализира в канал по ул.
„ Лотос “. Водопроводна мрежа не се планува, защото на територията на бъдещия паркинг има съществуващи водопроводи за зареждане на пожарни хидранти.
В региона на паркинга е планувано и озеленяване с нова дървесна растителност от широколистни типове – газо и прахоустойчиви. Целта е да се обезпечи по-добър микроклимат и да се понижи прегряването на настланите площи с асфалтобетон и тротоарни плочи. Ще се инсталира и ново улично осветяване.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР