Парк Розариум в район „Западен” отново заприлича на мини сметище,

...
Парк Розариум в район „Западен” отново заприлича на мини сметище,
Коментари Харесай

Чистят ли институциите или е въпрос на самосъзнание? Парк Розариум заприлича на сметище

Парк Розариум в регион „ Западен” още веднъж замязя на мини бунище, алармираха пловдивчани решили да изведат децата си на разходка в неделния следобяд.

Вместо да прекарат прелестно време измежду природата, посетителите на парка са се натъкнали на претъпкани кошчета, отпадъци и избуяли треви. В парка постоянно се събират младежи, а недоволствата на живеещите в региона са съвсем всекидневни, въпреки да има сложени камери и институциите да знаят за казуса.

Според посетителите, като се изключи че е нужна непрекъснато поддръжка е нужно и жителите да показват съзнание и да пазят природата, тъй като парковете са за всички и не са доста хубавите места, на които да се насладим на зеленина, в рамките на града.

В кошчетата могат да се видят всевъзможни боклуци – от останки от пица и кенчета бира, до цели захвърлени торби с битови боклуци.

Видно от фотосите, гледката не е изключително лицеприятна, а сигурно и не дава добър образец на подрастващите.

От TrafficNews се свързахме с общинското дружество „ Градини и паркове”, от където ни осведомиха, че паркът се чисто постоянно и се поддържа ежедневно, а мини сметището образувало през почивния ден към този момент е почистено.

Галерия:



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР