Парите водят зодиите днес. Те ще имат определящо значение при

...
Парите водят зодиите днес. Те ще имат определящо значение при
Коментари Харесай

Смела дама печели от тотото, друга зодия да не пипа пари

Парите водят зодиите през днешния ден. Те ще имат определящо значение при старта на новата седмица. Една зодия не трябва да се допира до тях въобще. За нея ще е пагубно, както в случай че вземе заем, по този начин и в случай че даде. Друга обаче е на противоположния полюс. Огнен знак наложително би трябвало да направи специфичен подарък на половинката си. Но най-щастлива ще е дама, което би трябвало да пусне тото фиш. Тя се завоюва.

Какво още вещаят звездите през днешния ден – вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”.
-->
ОВЕН - Не вземайте заеми! Не е желателно и да давате пари, тъй като е малко евентуално да ви ги върнат. Времето е удобно за нови запознанства, само че не и за изясняване на връзки. Може да започнете ремонт. Поискайте помощ от другари, в случай че ви е мъчно да се справите сами!

ТЕЛЕЦ - Това е ден за практични каузи. Ще сбъркате, в случай че вложите страст в дейностите си. Не драматизирайте! Само ще създадете напрежение с колегата. Вземете ограничения, в случай че не се чувствате добре, тъй като заболяванията, почнали на този ден, могат да бъдат продължителни!

БЛИЗНАЦИ - Можете да реализирате съответна цел, стига да бъдете задоволително наблюдателни. Обърнете внимание на взаимоотношенията си! Заради прищявки и от нерви може да предизвикате спорове, а след това да съжалявате, само че да е мъчно да се помирите. Не натоварвайте стомаха си!

РАК - Пак сте в клопката на спомените. Възможно е да се появят неканени посетители от предишното и да ви поднесат приятни вести, свързани с дивиденти от минал план. Това е прекрасен ден за вложения и за извършване на покупки. С малко пари, вложени рационално, може да постигнете доста.

ЛЪВ - Бъдете великодушни към хората, изпаднали в потребност! Ако ви помолят, не отхвърляйте помощ! В този ден не жалете време и средства, с цел да очаровате индивида, който заслужава любовта ви! Зарадвайте го (я) с подарък! Може да започнете процедури за пречистване на стомаха и червата!

ДЕВА - Ако сте самотни, не умувайте дали да се обадите на другар! В този ден е противопоказно да търсите смисъла. Разчитайте на интуицията! Тя няма да ви подведе. Повече ще спечелите, в случай че действате без да мислите за облагата. Бъдете великодушни! Това ще укрепи любовта ви!

ВЕЗНИ - Късметът се усмихва на смелите дами, които знаят какво желаят и по какъв начин да го реализиран. Може да опитате да познаете печелившата композиция от тотото или до момента в който се забавлявате с другари, да ви осени концепция по какъв начин да изкарате положителни пари от бизнес. Върви ви през днешния ден и в любовта.

СКОРПИОН - Можете да имате шанс, само че с цел да е сполучлив денят, ще би трябвало много да се постараете да убедите близките и да получите поддръжката им. Денят е добър за ремонт вкъщи, за разлъка с нездравословни привички и за сдобряване с родственици. Не се опасявайте от срещи със свекърви и тъщи!

СТРЕЛЕЦ - Възможни са спънки от обществен темперамент, които обаче да употребявате ловко за собствен интерес. Нужна ви е спокойна преценка преди да предприемете дейности. В следобедните часове намалете оборотите и не се захващайте с значими неща! Почивайте или се забавлявайте, само че вкъщи!

КОЗИРОГ - Това е денят на обещанията. Доста сте словоохотливи и в този момент сте подготвени да извършите всичко, с цел да се харесате на близките, само че внимавайте, тъй като може да се изложите! Обещанията, дадени от вас в този ден, ще би трябвало да се изпълнят, за не загубите доверието и уважението на близките.

ВОДОЛЕЙ - Емоцията може да вземе връх над разсъдъка и интуицията. Добре е да се наложи самоконтрол и да овладявате прибързаните реакции. Това е един от най-хубавите дни за подписване на брак. Такъв съюз се подписва на небесата. Клетвите за честност, дадени в този момент, мъчно ще бъдат нарушени.

РИБИ - Денят е добър за работите върху личните ви чувства и страхове. Можете да се заемете с медитация, рейки или с автогенен тренинг. Затворете очи, насочете вътрешния си взор към основата на носа и до момента в който мускулите се отпускат, повтаряйте, че може да се справите с всичко!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР