Парите са основна тема в песните и клиповете на хип-хоп

...
Парите са основна тема в песните и клиповете на хип-хоп
Коментари Харесай

Ето кои са 10-те най-високоплатени хип-хоп изпълнители

Парите са съществена тематика в песните и клиповете на хип-хоп изпълнителите и това не е инцидентно, защото най-успешните измежду тях могат да се похвалят със доста благосъстояние.

Рапърът Джей Зи да вземем за пример оглави тазгодишната ранглиста на Forbes за най-високоплатените представители на жанра.

През последната година Шон Картър (истинско име на изпълнителя), който през декември ще отпразнува 49 години, е спечелил към 76,5 млн. $, множеството от стартирането на албума „ Всичко е обич “ („ Everything is love “), написан в съдействие с неговата брачна половинка Бионсе. Огромни проходи му е донесло и турнето " On The Run " II.



Втората позиция в класацията е за Шон Комбс, прочут още като Диди (Diddy). Той е спечелил 64 милиона $, като огромна част от тях е пристигнала от реклами, в които взе участие.



Челната тройка се добавя от Кендрик Ламар , който е спечелил рекордните в кариерата си 58 млн. $ с турне в Съединени американски щати и Англия, както и вследствие на рекламен контракт с американските компания Nike и American Express.



Ето по какъв начин наподобява топ 10 на най-добре платените звезди в хип-хопа:

10. Кание Уест - 27,5 млн. $

9. Фючър - 30 млн. $

8. Питбул - 32 млн. $

7. Нас - 35 млн. $

6. Д-р Дре - 35 млн. $

5. Джей Коул - 35,5 млн. $

4. Дрейк - 47 млн. $

3. Кендрик Ламар - 58 млн. $

2. Диди - 64 млн. $

1. Джей Зи - 76,5 млн. $

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР