Парижката полиция е съставила протокол на известния френски актьор Жерар

...
Парижката полиция е съставила протокол на известния френски актьор Жерар
Коментари Харесай

Жерар Депардийо шофира в нетрезво състояние, конфискуваха скутера му |

Парижката полиция е съставила протокол на известния френски артист Жерар Депардийо за шофиране на скутер в нетрезво положение и му е забранила да продължи пътя си, оповестяват осведомителните организации, представени от БТА.

Пазителите на реда решили да ревизират Депардийо, откакто забелязали, че той подминал стоп линията на червен сигнал на светофара. Полицаите забелязали и косвени признаци на замайване, при което поискали той да се подложи на експресен тест за алкохол, който излязъл позитивен и посочил надвишаване на нормата с 0,25 мг алкохол на литър издишан въздух. Тогава артистът признал, че е изпил две чаши бира, преди да се качи на транспортното средство.

Списанието написа, че служителите на реда познали Депардийо, когато той свалил шлема си, и докладвали на началството си за случая. На мястото дошъл комисарят на ротата за обезпечаване на сигурността и намеса, който се опитал да убеди служителите на реда да не сформират на артиста протокол. По закон обаче позитивната проба от бързия тест изисква наложително осъществяване на инспекция с апарат за премерване на равнището на алкохола, който посочил 0,40 мг на литър издишан въздух.

В резултат протокол бил формиран и на Депардийо било неразрешено да продължи пътя си. От комисариата на полицията той бил взет от свои познати.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР