Окончателният вот бил спечелен именно от изпълнителката и танцьора, но

...
Окончателният вот бил спечелен именно от изпълнителката и танцьора, но
Коментари Харесай

Дара трябвало да спечели Dancing Stars

Окончателният избор бил извоюван точно от изпълнителката и танцьора, само че от продукцията оповестиха за спечелили Неделя Щонова и Атанас Месечков. В обществените мрежи се популяризира скрийншот, който демонстрира, че Дара и Джими са били преди всичко освен след гласуването на журито, само че и съгласно вота на феновете. Защо обаче SMS-ите не са взети под внимание или са манипулирани след това, гневят се в обществените мрежи.
Реклама
Зрители упорстват от бТВ да дадат публично изказване за какво вотът на аудитория и жури сочи за спечелили Дара и Джими, а от продукцията оповестиха друга двойка. Въпреки позитивният си облик в обществото Неделя Щонова бе залята с хейт поради незаслужената победа.

Според някои не е изключено и разновидността Месечков да си е купил успеха поради болните си упоритости и голямото его. " Наско е огромен нарцис. Какво ли не прави през годините, с цел да е в центъра на общественото внимание. Дори се обвърза с жена, единствено и единствено да не го приказват, че е гей ", разясняват в мрежата. Твърде евентуално е посредством парите на жена си, той да се е домогнал до първото място, а екранната му партньорка доктор Щонова, може и да не подозира за подлите му номерца.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР