ПАРИЖ Нискотарифната авиокомпания Уиз Еър отмени полет от Париж до

...
ПАРИЖ Нискотарифната авиокомпания Уиз Еър отмени полет от Париж до
Коментари Харесай

Българи блокирани и на парижко летище

ПАРИЖ

Нискотарифната самолетна компания " Уиз Еър " анулира полет от Париж до София, заяви дипломатическата ни задача във Франция. Причина за анулирания полет е усложнената климатична конюнктура в Европа. Полетът е бил анулиран през вчерашния ден.

Информацията на посолството ни в Париж е, че към 130 пасажери се намират на летище Буве, някои от тях са български жители. Пътниците чакат пренасочване и намиране на други подобаващи полети. Посолството ни в Париж е провело диалози с локалното посланичество на самолетната компания. Сънародниците ни са получили на електронната си поща предложение с опциите за напредване с други полети на самолетната компания.

" Уиз Еър " е уведомило пасажерите, че всеки от тях би трябвало персонално да се свърже с представителите на компанията за анулирани полети на телефоните на самолетната компания във Франция +33170700852 или в София +35924928367, и да разгласи своя избор на полет. Могат да потърсят и представителството на " Уиз Еър " на летище Буве.

Другата алтернатива пред хората при положение на неспособност за превозване на част от пасажерите в границите на деня, те могат да се настанят в хотела на летището. Блокираните пасажери сами би трябвало да заплатят нощувката си, само че от самолетната компания дават обещание при показани документи след това да върнат сумите за нощувката.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР