Пари Сен Жермен ще поднови преговорите за удължаване на договора

...
Пари Сен Жермен ще поднови преговорите за удължаване на договора
Коментари Харесай

ПСЖ ще бърза да поднови договора на Меси веднага след Мондиала

Пари Сен Жермен ще възобнови договарянията за удължение на контракта на Лионел Меси, откакто той се завърне от своите задължения с Аржентина на Световното състезание, с което ще желае да отблъсне интереса на Барселона. 35-годишната звезда напусна „ Камп Ноу “ в посока Париж едвам през предишното лято и е изиграл 52 мача за френския първенец, в които е отбелязал 23 гола.

Въпреки това президентът на Барселона - Жоан Лапорта, съобщи по-рано тази седмица, че Меси постоянно е добре пристигнал да се завърне в каталунския клуб и това докара до редица клюки, че той може да се върне назад в родния си клуб.

Сега „ Mundo Deportivo “ оповестява, че от ПСЖ са изразили желание да удължат контракта на Меси във френската столица, откакто договарянията бъдат възобновени след Световното състезание. Твърди се, че от „ Парк де Пренс “ желаят да удължат договора на аржентинеца, който изтича през юни 2023-а година, за още два сезона.

Меси изиска договарянията да бъдат отсрочени, с цел да се концентрира върху изявите си в Катар, което евентуално ще бъде последното му присъединяване на най-голямата интернационална футболна сцена.

Желанието на парижани да задържат своята звезда пристигна малко откакто 60-годишният Лапорта загатна за допустимо завръщане на Меси в Барселона. Аржентинецът има 778 мача за клуба в границите на близо две десетилетия, трансформирайки се в техния най-титулуван състезател.

В същото време ПСЖ ще желаят удължат договорите на още редица от свои звезди, измежду които Марко Верати, Серхио Рамос и Преснел Кимпембе.

PSG ‘will resume talks over Lionel Messi’s contract after the World Cup’
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР