Пари Сен Жермен и Килиан Мбапе са възобновили преговорите относно

...
Пари Сен Жермен и Килиан Мбапе са възобновили преговорите относно
Коментари Харесай

Пореден обрат: Мбапе стартирал преговори с ПСЖ за нов договор

Пари Сен Жермен и Килиан Мбапе са възобновили договарянията по отношение на възможен нов контракт на нападателя, предава Sky Sports. Френският национал има договор единствено до края на сезона с алтернатива за още 12 месеца, само че Мбапе обаче към този момент разгласи, че няма да се възползва от въпросната уговорка за още една година, което не се хареса на управлението.

При този вид ПСЖ се надяваше да го продаде това лято, вместо да го остави да си тръгне като свободен сътрудник след година. Световният първенец от 2018-а година обаче отхвърли да отиде в Саудитска Арабия, а и по всички проличава, че няма да премине в Реал Мадрид. Той даже си сподели, че през почналия сезон сигурно ще бъде на „ Парк де Пренс “.

Последва изваждането на Мбапе от групата на тима за тренировките и предсезонното турне в Азия. После той не беше в листата и за откриващия за отбора мач в Лига 1 против Лориен (0:0). По-късно обаче нападателят беше оправдан и получи правото още веднъж да се приготвя с първия тим, а се появи и на терена против Тулуза през последния уикенд, когато вкара гол за крайното 1:1.

Kylian Mbappe is in contract talks with PSG
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР