Парче тел – това е откритата играчка“ в любимото на

...
Парче тел – това е откритата играчка“ в любимото на
Коментари Харесай

Внимание, родители! Майка взе за детето си царевични пръчици, вътре откри изненадваща ,,играчка“

Парче тел – това е откритата „ играчка “ в обичаното на децата зрънчо.
Майка алармира, че е разкрила късче тел в царевични пръчици. Нина Янакиева написа в обществената мрежа Facebook, че даже не желае да си показа какво би се случило, в случай че някое от децата й беше погълнало металната тел, предава GlasNews.bg.
Металната тел е била закачена за една от царевичните пръчици – тъкмо като риболовна примамка на кука.
Нина Янакиева осведоми, че към този момент е алармирала производителя и добави: „ Но те очевидно не считат за нужно най-малко да се извинят! “.
Не е ясно по какъв начин металната тел е попаднала в зрънчото. Силвия М. написа в мненията под обявата на Нина, че е работила в произвеждане на царевични пръчици. Ето какво добави още тя:
„ Няколко дами трябваше да ги съберем в опаковки, на шест квадратни метра и със съответната скорост. Почти е невероятно да се виждат такива неща. Но преди нас има квалифицирани технолози, те дават отговор за производството! Има и машини, неизвестно какъв брой годишни, на които детайлите се разпадат “.
Младен И. пък се притеснява, че ще се наложи към този момент да пазарим с неодимов магнит в ръка.
„ Струва ми се, че зачестиха сходни случаи. И забележете’ че са случаи’ в които някой е имал шанса да бъде задоволително бдителен, че да го забележи преди да е станало късно. Веднага пораждат въпросите – Колко такива случаи има неуловени от зоркия взор на родителя? Дали това не се случва планувано и съзнателно? Запитайте се какъв брой деца от обкръжението ви последните 2 години са имали болки, повръщане и/или разстройство. Ще се наложи да пазарим с голям неодимов магнит на разположение. Мисля, че това е решението “, добави мъжът.
Деница Я. написа, че скоро също й се е случило да открие тел, само че в пакет кафява захар.
„ Скоро ми се случи да открия телче в кафява захар и просто беше шанс, че го забелявах, до момента в който върших палачинки на детето си. Не ми се мисли, в случай че не го бях видяла. Нужен е надзор, без значение от продукта “, написа дамата.
„ Това е цялостна покруса. Постоянно се търсят технолози с 20 типа условия, а най-после ядем пирони, гайки, телища, хлебарки и други съкровища “, отсече Петьо М.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР