Параходство БМФ започва модернизация на комуникационните системи на корабите, научи

...
Параходство БМФ започва модернизация на комуникационните системи на корабите, научи
Коментари Харесай

Във Варна започва модернизация на комуникационните системи на корабите

Параходство БМФ стартира рационализация на информационните системи на корабите, научи Moreto.net. Една от главните цели е непрекъснатото повишение на качеството на предоставените услуги. Този развой на рационализиране не подминава и употребяваните технологии, и системите за връзки на корабите.

През юни тази година на ферибота „ Героите на Севастопол “ бе конфигурирана нова информационна система с VSAT-технология от последно потомство, която разрешава достъп до високоскоростен интернет за пасажерите и екипажа, без значение дали са в пристанище или в намерено море. Модерната система употребява мрежа от WiFi точки, който дават комфорт като улесняват достъпа през преносим компютър или смарт мобилни устройства от съвсем всички бизнес, жилищни и битови пространства на кораба. С тази информационна система от най-ново потомство дава най-модерната информационна съгласуваност на екипажи, пасажери и механически личен състав (шофьори). Нововъведенията са безвъзмездни за тях, допълват от БМФ.

С инсталирането на VSAT-комуникационна система на ферибота „ Героите на Севастопол “ се слага началото на рационализация на информационните системи на всички оперирани кораби. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР