Paradox Interactive обичат да обгрижват своята вярна армия от последователи

...
Paradox Interactive обичат да обгрижват своята вярна армия от последователи
Коментари Харесай

Анонс на ново DLC за Hearts of Iron 4

Paradox Interactive обичат да обгрижват своята вярна войска от почитатели и тази седмица пристигна следващото доказателство за това, откакто оповестиха ново допълнение за Hearts of Iron 4, игра появила се на пазара преди цели осем години. Неговото име е By Blood Alone и посредством него ще може да пренапишете историята на Италия, Швейцария и Етиопия, предава PCGamesN.

Чрез Blood Alone ще може да последвате линията на Мусолини и ориста на Оста или да изберете друга орис за Италия, като да вземем за пример опцията да възстановите монархията да изберете демократично развиване на страната или дори да вдигнете комунистическа гражданска война. Може да пробвате да видите дали Етиопия ще успее, в случай че избере въоръжена опозиция против Италия и да разберете какъв брой мъчно е да запазиш неутралитет с Швейцария. Освен това, ще получите достъп до новата функционалност за мирните конференции, да определяте демилитаризирани зони, да налагате репарации и да се разправяте с победените страни по метод, по който вие сметнете за подобаващ.

Особено забавно звучи също по този начин опцията да се превърнете в дизайнер на самолети в By Blood Alone. Ще може да конструирате всевъзможни летателни машини – от дребни летателни апарати до големи летящи чудовища. Допълнително към тези и други нови характерности, By Blood Alone носи със себе си нови бойни единици за трите страни, нова музика и други Допълнението излиза по-късно тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР